DFC pakt punt bij Schelluinen , video beelden van de wedstrijd

14 mei 2017 1005x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt punt bij Schelluinen , video beelden van de wedstrijd
DFC pakt punt bij Schelluinen , video beelden van de wedstrijd

DFC pakte zaterdag een punt uit bij Schelluinen door 1-1 gelijk te spelen.

Trainer Danny Slegers had met het oog op de na-competitie enkele spelers rust gegeven en spelers uit andere teams de gelegenheid gegeven om zich te tonen. Dat deden zij met verve , inzet en kwaliteit werden op de mat gebracht. Zo stond Sebastian op doel , en Mike vd Pol in de spits. Voor het eerst sinds lange tijd waren Melvin Zimmerman en Robin Ramesar ( DFC 4 ) weer bij de selectie , waarbij Melvin in de basis startte en Robin vanaf de bank later het veld in kwam.

DFC startte aanvallend en was de eerste periode zeker de ploeg met het initiatief. Echte kansen kwamen daar niet uit en het was dan ook sneu dat Schelluinen bij een van hun eerste kansen na min 25 de 1-0 wist te maken. Schelluinen neemt qua kansen vanaf dat moment het roer over en Sebastian moet opletten om de tweede treffer te voorkomen. Net voor de rust is Mike vd Pol bij een uitbraak dicht bij de 1-1 , maar zijn inzet beland op de paal. De rebound van Bright word op de lijn met een kat-achtige refelx gestopt door de keeper van Schelluinen. De tegenstoot had de 2-0 kunenn zijn , maar wederom stond Sebastian goed opgesteld om dit te voorkomen 

Rust met 1-0 voor Schelluinen

Na rust volgde enkele kansen voor beide ploegen. Na 20 minuten spelen is er een vrije trap voor DFC , die door Paul Pluijmert in de handen van de keeper word geschoten. Joey Besemer moest handelend optreden in minuut 75 om de 2-0 te voorkomen en doet dat goed. 12 minuten voor het einde komt de aanval van DFC op rechts bij Matthijs Jongeneel terecht en die twijfelt niet en schiet de doel hard achter de doelman van Schelluinen om de stand op 1-1 te zetten. De wedstrijd eindigt uiteindelijk op 1-1 , maar dat was dankzij de inzet van Sebastian , die in de allerlaatste minuut met een goede redding de 2-1 wist te voorkomen. Puik keeperswerk vandaag die tegentreffers wist te voorkomen!!

Schelluinen wist door dit punt ook een plaats in de na-competitie te bemachtigen.

DFC gaat zich opmaken voor een tweestrijd tegen de Gunners. Zaterdag 20 mei is er eerst de uitwedstrijd en op hemelvaartsdag is de return. De winnaar van deze strijd mag zich derde klasser noemen.

Vandaag werd de wedstrijd uitgezonden door Soccer Reporter , bekijk hier het uitgebreide verslag.   beelden Schelluinen – DFC

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com