DFC-ABC den Hartog toernooi , de zaterdag (3)

21 mei 2017 1300x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-ABC den Hartog toernooi , de zaterdag (3)
DFC-ABC den Hartog toernooi , de zaterdag (3)

Zaterdag ochtend was het de beurt voor de Mo15 , Mo 13 , Jo11-1  en de  Jo11-2. Het weer zat zeker mee en met al deze teams was het een gezellige drukte op de velden.

Het eerste wat opviel was de uitermate sportiviteit bij de deelnemende teams. Het respect voor elkaar bij deze jeugd categorie mag een voorbeeld zijn , zo hoort voetbal gespeeld te worden.

Aan het einde van de ochtend waren de eerste winnaars van de categorien bekend , en werd de prijsuitreiking op het veld gedaan. Alle teams gingen met mooie glimmende bekers huiswaarts , en net als gisterenavond kreeg een ieder een foto aandenken van hun aanwezigheid. En de sportiefste ploeg kon de buiken ook vullen met de Domino’s pizza’s

De middag was gereserveerd voor de Jo15-2 , Jo13 1 en Jo13-2.  Wederom lovende woorden van de scheidsrechters over de sportiviteit. Ook hier een geweldige mooie dag met veel publiek langs de lijn die hun eigen ploeg hartstochtelijk toejuichten.

DFC Jo15-2 hield de winst van het toernooi in eigen huis. Een knappe prestatie.

Na afloop van de wedstrijden zorgde de zangers Henk Robbemond , Raymond Pluijmert en Wesley Ponsen voor een gezellige afsluiting van deze 2 mooie dagen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com