DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi , wat was het een feest (1)

21 mei 2017 1283x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi , wat was het een feest (1)
DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi , wat was het een feest (1)

Zondagochtend , en wat doe je dan ? Simpel , terugkijken op 2 hele mooie dagen die we bij DFC hebben gehad. Het DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 2017 is ten einde , maar wat was het een super toernooi !!

Voor het eerst in jaren nam DFC het initiatief om een groots toernooi op te gaan zetten. Daar gingen maanden van voorbereiding in zitten en als je dan ziet en hoort wat dit toernooi los maakt bij de mensen dan kan ik niets anders zeggen dan … WE HEBBEN MET ELKAAR EEN TOP PRESTATIE GELEVERD !!!

Dit toernooi was bedoeld om de buiten wereld te laten zien dat DFC weer leeft , en dan is de opzet dubbel en dwars geslaagd. We hebben met elkaar DFC weer geweldig op de kaart gezet. De bezoekende clubs kwamen met complimenten als .. zo goed ge-organiseerd toernooi hebben we nog nooit meegemaakt , het idee van de foodcourt is super , zulk lekker eten vind je niet overall , kortom allemaal lovende woorden.

Dit kon alleen geregeld worden met een grote groep dol enthousiaste vrijwilligers , allemaal DFC mensen. Niets bij dit toernooi is buiten DFC geregeld , alles is in eigen beheer gedaan, en dat maakt de prestatie nog mooier.

Een te gekke hoofdsponsor Michael Weeda van ABC-Den Hartog verhuizingen , onze voorzitster Annemiek , de dames van de jeugdcommissie , toernooi leider Patrick vd Wetering , Edwin Groenewoudt die het foodcourt opzette, de wedstrijdleiding , Rene Blankenstein en zijn vrouw Andrea die het programmaboek en de posters en aankleding regelde , de mensen op het foodcourt , de begeleiding bij het springkussen , de EHBO , de scheidsrechters , de verkeersregelaars , Lucas Reinders als onze fotograaf , de mensen achter de bar , de mensen in de keuken. alle jeugdleiders , Cor Rutten en Marco Hendriks van de techniek , Peter Jiskoot voor het scorebord , de website die de gehele dag DFC Facebook een update gaf , de dames van de schoonmaak , Kirsten voor de ontvangst van de clubs , kortom te veel om op te noemen.

Ik wil daarom een ieder die zich op wat voor manier hebben ingezet om dit toernooi te laten slagen bedanken!!! Zonder jullie was dit allemaal niet gelukt.

 

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com