DFC 1 PROMOVEERT NAAR DERDE KLASSE (5)

25 mei 2017 979x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 PROMOVEERT NAAR DERDE KLASSE (5)
DFC 1 PROMOVEERT NAAR DERDE KLASSE (5)

Na afloop was er de traditionele “balkon” scene op de Wim Verzijl Tribune. De spelers en staf werden door voorzitter Annemiek Gottschalk , jeugd bestuurslid Eveline in ’t Veld , Cees van Woerkom en de TC van DFC , Arie en Anne Evers , in het zonnetje gezet. 

Een tastbaar bewijs voor de promotie , een heuse promotie schaal , werd door Arie Evers uitgereikt aan aanvoerder Maarten Zilverschoon. Nu de schaal en de bloemen in ontvangst waren genomen , was dit het startsein voor de selectie om helemaal los te gaan. En het zal nog lang onrustig blijven …..
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com