DFC 1 PROMOVEERT NAAR DERDE KLASSE (1)

25 mei 2017 1404x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 PROMOVEERT NAAR DERDE KLASSE (1)
DFC 1 PROMOVEERT NAAR DERDE KLASSE (1)

Feest aan de reeweg oost vandaag , DFC 1 promoveert naar de derde klasse !!!

DFC mocht in een tweestrijd met de Gunners uit Breda uitmaken wie er zal promoveren naar de derde klasse.  Afgelopen zaterdag zette DFC reeds een reuzesprong door uit met 0-5 te winnen en vandaag mocht DFC proberen de klus te klaren in eigen huis.

DFC moest een grote wijziging ondergaan onder de lat , eerste doelman Chris en tweede doelman Sebastian waren niet beschikbaar. Melvin Delmotte ( DFC 4 ) maakte vandaag zijn debuut bij het eerste , en je kan slechtere wedstrijden treffen om dit te doen. Verder trad DFC op volle kracht aan.

Vanaf het begin werd duidelijk dat DFC maar 1 doel had en bereid was daarvoor alles te geven , we GAAN vandaag promoveren en niemand houdt ons tegen. Dat was duidelijk te zien in de wedstrijd. De Gunners hadden bovendien enkele schorsingen te verwerken en wisten dat de opgave zo goed als onmogelijk was. Na 11 minuten was het Bright die zijn turbo aanzette en DFC op een terechte 1-0 voorsprong zette. Nog voor rust vergrootte Maarten Zilverschoon de voorsprong en zat DFC op rozen. Een doelpunt van de Gunners zorgde voor de 2-1 ruststand.

Na rust was het eigenlijk uitvoetballen. DFC heerstte en de Gunners hadden de bersuting dat zij dit niet meer gingen goedmaken. Net voor tijd was er nog de 3-1 door Sabit , gelijk gevolgd door de 3-2 en dat was ook de eindstand. 

DFC TERECHTE WINNAAR VAN DE TWEESTRIJD EN TERUG IN DE DERDE KLASSE. 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com