Verlies voor hardwerkend JO13-1

29 april 2017 874x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verlies voor hardwerkend JO13-1

Tja, een gepland wedstrijd midden in de meivakantie en een tegenstander die de wedstrijd door wil laten gaan. Aantal spelers met vakantie…. trainer Enzo stond deze week voor een uitdaging. Gelukkig is het Wij-gevoel groot bij DFC dus invallers waren snel geregeld. Een 3-tal spelers uit JO15-2 en een 3-tal uit JO13-2 kwamen het team ondersteunen. Bedankt jongens! Helaas geen winst maar dat heeft niet aan jullie inzet gelegen.

Deze thuiswedstrijd werd gespeeld tegen IFC, die nu op de 2e plek staan en er vol in gingen in de hoop nog kampioen te kunnen worden. Het is altijd ff aankijken hoe het werkt met een team wat normaliter nooit met elkaar speelt maar dat ging (misschien wel boven verwachting) goed. Compliment voor de spelers van JO13-2 die super hard gewerkt hebben en goed mee kwamen met de anderen. Zo was het toch maar even 0-0 met de rust. In de 2 helft lukte het niet om verlies te voorkomen en moesten we 2 tegen doelpunten incasseren. Bijna werd het 1-2 toen Youri uit een vrije trap net over schoot.

Zoals gezegd, aan de inzet heeft het vandaag niet gelegen. Er is hard gewerkt maar soms voorkom je daarmee niet dat je een wedstrijd verliest. Helaas mannen, volgende keer beter! Tenslotte hebben jullie nog 1 wedstrijd te gaan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com