Kampioenswedstrijd DFC 2 as zaterdag

24 april 2017 1611x bekeken, 1 reactie »
Kampioenswedstrijd DFC 2 as zaterdag

 

Zaterdag 29 april is het zover , de kampioenswedstrijd van DFC 2 thuis tegen ASWH. De ploeg van trainer Leon vd Sluijs , teambegeleider Martijn Kleinhuis , grensrechter Aad vd Boogart en manus van alles Marc Noorlander is er klaar voor.  

Zij weten zeker dat het niet meer fout kan gaan , en hebben dan ook voor een leuk feest gezorgd. Na afloop gaat om 16.30 uur het dak eraf. Niemand minder dan Raymond Pluijmert en Gerrit van Kooten komen de kantine omtoveren tot een feest paleis.

De mannen van DFC 2 weten wel wat een feestje is. Dus zeg maar alvast dat je zaterdag niet thuis kom eten , en vraag of het nachtslot er niet op word gedaan , want je ben zeker niet vroeg thuis as zaterdag !!!

1 reactie

  1. Martijn 28 april 2017 om 22:28 -

    Onze verzorger Hans van de Berg natuurlijk niet te vergeten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com