JO7-3 wint stadsderby van EBOH

2 april 2017 967x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-3 wint stadsderby van EBOH
JO7-3 wint stadsderby van EBOH

Zaterdag 1 april was de derby van Dordrecht voor de JO7-3. Thuis om 9 uur tegen EBOH. De jongens en Yoliza hadden hard getraind. Ze waren er dus helemaal klaar voor.

Bij de start van de wedstrijd was er nog een klein beetje regen , maar JO7-3 was vandaag van plan om zich door niets tegen te laten houden. Scherp vanaf het begin was het motto. 

En wat een droomstart voor de JO7-3 !!!  Waarschijnlijk het snelst doelpunt ooit gemaakt bij DFC. Na 12 seconden schoot Mert de bal onhoudbaar in het doel. Je kan maar goed beginnen toch , 1-0 voor DFC. De hele eerste helft was DFC duidelijk sterker dan de tegenstander.  En als EBOH al een keer gevaarlijk werd , was daar altijd de rots in de branding Yoliza die er voor zorgde dat de bal er vandaag niet in ging. Toen het rust was stond DFC  al met 4-0 voor.

In de rust zorgde de trainer en leider er voor dat de JO7-3 niet ging verslappen. Al stonden we voor , we waren er nog lang niet.

In de tweede helft was EBOH nog wel even gevaarlijk. Beide ploegen scoorden allebei 2 x , zodat de uitslag 6-2 was. Winst voor de rood witte mannen ( en vrouw ) van JO7-3.

Vandaag scoorden voor DFC : Ryan 3 x , Mert , Kaan en Nigel.

Klasse gespeeld JO7-3 !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com