JA !! allereerste winst voor JO7-4

1 april 2017 1070x bekeken, 1 reactie »
JA !! allereerste winst voor JO7-4

Vandaag een verre uitwedstrijd , op loopafstand bij de buren van RCD. Zal het de JO7-4 vandaag lukken om hun eerste overwinning te behalen ? Ja dus , 8-6 gewonnen van RCD. Feest bij de JO7-4

Helaas was Milan er vandaag niet bij , dus de overige 6 kanjers moesten het gaan doen vandaag. Maar voor we gingen voetballen was er eerst een echte wedstrijd bespreking met croissants en paasbrood er bij. De trainer had besloten dat we eens met een echt bord gingen kijken wat de bedoeling was en hoe er gespeeld moest gaan worden. Op dat bord stonden 2 dingen groot opgeschreven :  LUISTEREN en STIL ZIJN !!  Dat waren de belangrijkste dingen voor vandaag. Want als we gingen LUISTEREN  en STIL ZIJN , zijn we ook rustig. En dat is heel belangrijk bij deze groep.

Tijdens de bespreking was iedereen goed stil , maar dat kan ook te maken hebben dat de monden gevuld waren met het eten haha.  Er werd afgesproken dat we iets meer moesten gaan verdedigen want we krijgen te veel doelpunten tegen. 

In de kleedkamer en voor de wedstrijd waren de trainer en leiders hard bezig om de woorden van het bord te blijven herhalen. LUISTEREN en STIL ZIJN. En het werkte !!!

DFC begon goed aan de wedstrijd. Wat vooraf werd afgesproken werd ook gedaan. Meer verdedigen. Er bleef altijd iemand achter bij het doel. En soms als het nodig was met 2 man. En wat werd er goed GELUISTERD vandaag. DFC begon goed en we stonden snel voor. En we bleven goed spelen. Verdedigend was het goed . Rubin en Joey bleven goed achterin om de boel tegen te houden. Kevin en Damien stonden goed op het middenveld en voorin waren Jairo en Levani goed op dreef. Dat we goed speelden bleef niet onopgemerkt bij het DFC veld  ,want er kwamen steeds meer mensen even snel bij de JO7-4 kijken hoe het ging. 

Rust 6-2 voor DFC. En in de kleedkamer was het weer rustig. Nu kon de trainer eens goed vertellen dat we goed bezig waren. Maar we moesten wel blijven opletten !!

Na de rust was DFC even op zoek naar de goede vorm van de eerste helft. RCD kwam nog even terug . Het zal toch niet weer gebeuren ??  Nee dus , we gingen weer LUISTEREN en opletten. En zo kwam DFC weer op dreef. De verdediging ging weer op slot en de bal kwam weer meer bij DFC terecht. Zodoende kwamen de doelpunten ook weer terug. De scheids floot af voor het einde van de wedstrijd. 8-6 winst voor de kanjers van JO7-4

Doelpuntenmakers :  Levani 5 x , Jairo 2 x , Kevin 1 x

Na afloop gingen we snel terug naar DFC om in de kantine de winst te vieren met snoep , want dat was zeker verdiend vandaag.

GOED GESPEELD JO7-4 , VERDIEND GEWONNEN !!!!!!!  

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 1 april 2017 om 19:59 -

    Wow..Gefeliciteerd jongens !!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com