Good Luck 1 – DFC 1

3 april 2017 1085x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Good Luck 1 – DFC 1
Good Luck 1 – DFC 1

Vandaag de topper bij Good Luck uit met als inzet de tweede plek op de ranglijst en de koppositie in de tweede periode. Beide ploegen hadden na de winterstop nog niet verloren dus beloofde een mooie wedstrijd te worden. Om half 3 de aftrap en na 1 minuut 2x rood??????? Wat was er gebeurd vroeg een ieder zichzelf af, maar wat bleek het was een onvervalste 1 april grap van de goed leidende scheidsrechter Safranti waardoor we gewoon met 11 tegen 11 verder konden.

Good Luck begon fel en met aanvallende intenties aan het duel en zette DFC in de beginfase onder druk maar dat leverde geen goal op. Echter na 10 minuten was het aan de andere kant wel raak, een schitterende pass van Merijn kwam werd perfect op maat voorgezet en door Bright gepromoveerd tot doelpunt, 1-0. Good Luck ging weer ten aanval en binnen enkele minuten was het weer gelijk. Een corner werd weggewerkt en de afgeslagen bal werd door een wel erg vrijstaande speler op de 16 op doel geschoten waarna de goedspelende nr. 16 de bal van richting veranderde, 1-1.

Hierna kantelde de wedstrijd mede ook door het uitvallen van deze nummer 16 en was het DFC wat de klok sloeg. Met goed combinatiespel en het benutten van de ruimtes achter de verdediging van Good Luck ging DFC op jacht naar weer een voorsprong die er ook kwam. Na eerst nog een bal op de lat van Maarten en de rebound net over van Gazz en veel dreiging van Bright was het onze rechtsback Matthijs die de 1-2 aantekende. Wederom een prachtige bal van Merijn die Matthijs wegstuurde die de bal goed meenam in de 16 en zijn voorzet in de winkelhaak zag belanden. Schitterende goal maar geen bewussie volgens Matthijs. DFC drukte door en kreeg een paar goede kansen via Brught die te zacht inschoot, Joey die de keeper op zijn weg vond en Gazz die van dichtbij tegen de keeper aan kopte. De 1-3 kwam er toch nog voor de rust. Het was Bright die weer eens werd weggestuurd, de bal naar binnen meenam in de 16 en een hand van de tegenstander vond om hem te stoppen, penalty was het oordeel vande scheidsrechter die door Rick feilloos binnen werd geschoten, waardoor DFC met een zeer verdiende comfortabele voorsprong aan de thee ging.

De tweede helft probeerde Good Luck het zeker nog wel en kreeg het nog een paar halve kansen maar kwam het niet meer tot scoren. DFC creeerde ook nog wat kansen maar vergat de trekker definitief over te halen waardoor de ruststand ook de eindstand werd.

Waren er nog een paar smetjes op de wedstrijd, jazeker.. Was het Matthijs die nog met rood (2x geel) van het veld moest, maar zeker Wesley die met een breukje in zijn schouder het veld moest verlaten en waarschijnlijk dit seizoen derhalve niet meer in actie zal komen.. Was het nog aanstellerij volgens de Good Luck leider maar bleek toch een hele nare val geweest te zijn.

Waren er nog lichtpuntjes, jazeker.. naast de 1-3 overwinning liggen we op koers om een periode te bemachtigen en er was ook nog een debutant bij DFC. Met 15 jaar was het Danny de Geus, speler van de onder 17-1 die deze wedstrijd zijn eerste minuten in de hoofdmacht mocht maken!

Volgende week thuis tegen Dubbeldam waar ons weer een hele zware pot te wachten staat alleen al vanwege het feit dat het een Dordtse derby betreft.. Muziekje na de wedstrijd zal dan ook zeker niet ontbreken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com