even voorstellen : de kabouter trainers

3 april 2017 2516x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor even voorstellen : de kabouter trainers
even voorstellen : de kabouter trainers

Dit zijn de mannen die onze allerjongste jeugd training geven , de kabouter trainers Dennis  , Jordy en Mark

Deze 3 echte DFC-ers staan dit jaar voor de kabouters klaar om hen de grondbeginselen van het voetbal bij te leren , op spelende wijze. Elke zaterdag om 09.30 uur staan ze klaar. Gedurende een uur lang zijn zij bezig om de kinderen te leren hoe met een bal om te gaan. 

De groep is gedurende het seizoen aardig gewijzigd. Aan het begin van het seizoen was de groep een stuk groter maar in de winterstop is er een groep doorgeschoven naar de JO7-4. Er bleven toen 5 kabouters over. Maar goede mond op mond reclame doet de groep weer groeien.

Het is DFC er veel aan gelegen om de kabouters te laten groeien. Daarom zijn de trainers verleden week gestart met een trainers cursus van de KNVB. Zodoende kunnen zij nog beter de kinderen begeleiden en trainen.  

Op dit moment zijn er 8 kabouters van allemaal 4 jaar , en er komen er binnenkort weer 2 bij. Hier moet uw zoon en/of dochter toch ook bij horen??

Heeft U interesse , hartstikke leuk. Neem even contact op met de coordinator Arno van Wijnen op 06-42144992. Hij kan U alles vertellen over de kabouters. En wie weet zien wij U binnenkort terug bij DFC op zaterdag ochtend langs de lijn bij de kabouters.

Dennis , Jordy en Mark zijn er in ieder geval klaar voor.

De kabouter groep, klein maar fijn , hier moet uw kind toch bij zijn !!!  

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com