DFC O15-1 is ook Drechtstreek (weer) de baas

22 april 2017 1316x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC O15-1 is ook Drechtstreek (weer) de baas
DFC O15-1 is ook Drechtstreek (weer) de baas

Verslag van de wedstrijd Drechtstreek O15-2 tegen DFC O15-1 op zaterdag 22 april 2017.

 

Voorafgaand aan de wedstrijd is het is relatief stil in de kleedkamer. Het is voelbaar dat de jongens weten wat er op het spel staat. Tegen de huidige nummer 3 van de competitie moet er ‘even’ gewonnen worden. Vanaf het beginsignaal is de concentratie goed. Er wordt vroeg druk gezet en daar heeft Drechtstreek veel moeite mee. Michael, Redwan, Jan en Xander moeten er soms hard voor werken, maar ze houden de tegenstander ver weg van Joël. Anderzijds zorgen Pavel en Yassine voor de nodige onrust bij de verdedigers van Drechtstreek en zij zorgen er samen voor dat de rust met 0-2 in het voordeel van DFC wordt ingegaan. Eerst ontfutselt Pavel zijn tegenstander de bal en weet hij de bal over de keeper heen te liften. Yassine doet het met een combinatie van timing en een korte versnelling, waarna hij de bal degelijk in de verre hoek schuift.

 

De tweede helft is de opdracht om snel de 3e te maken en zo alle hoop bij Drechtstreek de grond in te boren. Jaylison vat dat letterlijk op en breekt uit over de rechterflank, omspeelt zijn tegenstander op de achterlijn en geeft Pavel een niet te missen kans. Het is tevens de laatste effectieve actie van deze wedstrijd. Een aantal spelers heeft duidelijk nog last van het paaskamp en de bal wordt steeds vaker hoog de lucht in geschoten. Verdedigend wordt de concentratie echter wel goed vastgehouden en er wordt geen enkele ruimte weggegeven: elke diepe bal van Drechtstreek eindigt eenvoudig bij Joël. Het leidt tot een oerdegelijke en zeer verdiende 0-3 overwinning.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com