DFC JO7-4 verliest onnodig

8 april 2017 730x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO7-4 verliest onnodig

Kon JO7-4 een goed vervolg geven aan de winst van verleden week ? Helaas is het antwoord nee

Waar de jongens verleden week heel goed konden luisteren en na veel aandringen van de trainer ook rustig konden zijn ,  waren ze dat vandaag niet. En als de boys niet rustig zijn , is het mogelijk om wedstrijden onnodig te verliezen.

De eerste wedstrijd tegen Rijsoord was een spannende en keerde DFC met een gelijkspel terug naar Dordrecht. Maar de trainer had al vooraf gezegd dat niet alleen wij maar ook Rijsoord waarschijnlijk beter is geworden. Dachten de boys van DFC er te makkelijk over?

DFC begon niet scherp aan de wedstrijd en voor we het wisten scoorde Rijsoord al de 0-1. Gelukkig wist Levani er voor de rust nog 1-1 van te maken maar wat was het onrustig bij DFC.

In de rust was het dus tijd om de boys even wakker te krijgen.Maar de trainer kon praten tot hij een ons weegde , was het maar waar voor de trainer , de zin was er niet echt vandaag.

In de tweede helft bleef DFC zonder inspiratie door gaan en stonden we weer achter met 1-2 . tot Jairo een ver schot in het doel schoot om de stand weer gelijk te trekken. Maar het mocht niet baten , de vliegtuigen in de lucht waren vandaag mooi , het zand op het veld lekker om mee te spelen , en ook een verdwaalde vlinder trok de aandacht van DFC.

Rijsoord was wel wakker en wist nog 2 keer te scoren , en verloor DFC terecht met 2-4.  Dit verlies was onnodig maar de groep is nog jong.

Na afloop werd er ook direct afgesproken om deze wedstrijd eens goed te analyseren op een trainingskamp , ook wel paaskamp genoemd. Bijna de hele JO7-4 is daar aanwezig dus volgende wee geen verslag van de boys. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com