DFC JO13-1 pakt 3 punten

1 april 2017 1002x bekeken, 1 reactie »

Met het volledige team aanwezig heeft JO13-1 vandaag thuis gespeeld tegen hekkensluiter Dubbeldam. Tijdens de oefenwedstrijd afgelopen woensdag tegen Sparta (die overigens met een mooie 2-1 werd gewonnen) zagen we iets nieuws op het veld gebeuren. Wat dat was geef ik niet prijs voor het geval de tegenstanders meelezen 🙂 maar het was succesvol. Vandaag mochten we wederom van “iets nieuws” genieten en met resultaat: al redelijk snel in de wedstrijd kon onze verdediger Tom uit een corner scoren! Altijd lekker, zo een voorsprong vroeg in de wedstrijd. DFC overheerste de wedstrijd, het duurde dan ook niet lang of een volgend doelpunt volgde. Youri gaf een mooie pass op Noah die vervolgens een voorzet gaf op Stefan en hoppa… 2-0. Dubbeldam wist toch door de verdediging door te breken maar gelukkig was daar Ensar die goed uit kwam. En zo werd het 3-0 toen wederom Youri een mooie pass gaf op Alexander die de bal doorspeelde aan Delani, die het vervolgens afmaakte met een prachtig doelpunt! Het 2e gedeelte van de eerste helft zakte DFC wat in waar Dubbeldam dankbaar gebruik van maakte en scoorde. In de 2e helft liep het weer wat beter en ja hoor… wederom uit een corner kon dit keer Zouhair scoren! Misschien had het nog wel 6-1 kunnen worden maar 4-1 is een mooi resultaat. Goed gedaan mannen! Om in de sfeer van het Paaskamp te komen: dat “iets nieuws” houden we top secret maar houd vast want jullie boeken er succes mee!

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 1 april 2017 om 19:58 -

    Gefeliciteerd jongens!! Heel benieuwd naar jullie “Top Secret “?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com