DFC 2 Periode kampioen en op drempel van kampioenschap

22 april 2017 1323x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 Periode kampioen en op drempel van kampioenschap
DFC 2 Periode kampioen en op drempel van kampioenschap

Wat was het een spannende wedstrijd vandaag en het was even billen knijpen , maar de ploeg van Leon vd Sluijs en Martijn Kleinhuis pakte vandaag de winst op Oranje wit , en daarmee de eerste prijs dit seizoen : Periode kampioen !!

DFC kwam al na 6 minuten op voorsprong door Kevin Verheijen maar dat was niet de ruststand. De niet bepaald goed leidende scheidsrechter kende voor rust een totaal onbegrijpbare strafschop toe aan Oranje Wit , dit dit cadeau maar al te graag aanpakte en er 1-1 van maakte.

Even leek het uit te draaien op een gelijkspel , maar good old Sadik Karasahin bracht de score ruim in blessure tijd ( het leek wel een verlenging ) toch nog op 2-1 , een belangrijk doelpunt. 

Door deze overwinning werd niet alleen het periode kampioenschap gevierd , maar ook de laatste stap naar een kampioenschap gezet. Volgende week speelt DFC 2 thuis tegen ASWH en het feest is al in voorbereiding.

Na afloop van de kampioenswedstrijd word er gefeest tot in de late uurtjes. Raymond Pluijmert en Gerrit van Kooten zullen de dag ( en avond ) voorzien van de gezelligheid.

Dus komt allen as zaterdag om 14.30 uur DFC 2 aanmoedigen , deze ploeg verdient het !!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com