De Zwerver geen partij voor DFC O15-1

13 april 2017 1223x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De Zwerver geen partij voor DFC O15-1
De Zwerver geen partij voor DFC O15-1

Verslag van de wedstrijd DFC O15-1 tegen De Zwerver O15-1 op woensdag 12 april 2017.

 

In verband met het paaskamp een midweekse wedstrijd voor DFC O15-1. Het hoofdveld is hard en er staat een valse wind. De ploeg begint met wind mee om toch maar te proberen al in de eerste helft de wedstrijd te beslissen. Hoewel dat laatste niet lukt is al snel duidelijk dat De Zwerver geen partij kan bieden. Die ploeg ontbeert daar simpelweg de kwaliteit voor. Na een prima begin met mooie aanvallen over links en rechts gaat DFC mee in het rommelige spel van De Zwerver. Tussen alle bedrijven door scoort Yordi de 1-0, mede omdat de keeper ‘vergeet’ om zijn arm uit te steken. Verschillende veelbelovende aanvallen eindigen in het veelzeggende net-niet. De grensrechter van De Zwerver vlagt om van alles en niks, die van DFC voor een paar ballen over de zijlijn en de scheidsrechter fluit soms wel en soms ook niet.

 

De tweede helft heeft DFC nog meer controle over de wedstrijd (hoewel dat eigenlijk niet kan), ze houden iets meer afstand van elkaar en spelen de bal lekker rond, maar uitgespeelde kansen zien we ook in het eerste kwartier niet. Plots krijgt DFC een vrije trap (het lijkt er op dat de keeper de bal buiten de 16 meter in zijn handen had). Stijn geeft een slap balletje breed (centimeter of 20); het schot van Jaylison is niet echt lekker geraakt, maar de bal gaat wel onder het muurtje door en de keeper is zo vriendelijk om zijn been op te tillen; hey!?… het is 2-0. Ja zo gaat dat soms. Wat volgt daarna nog… Pavel maakt de 3-0 en Yassine mist een strafschop. Stijn en Winston maken een dubbele één-twee en scheuren daarmee de gehele verdediging van De Zwerver aan flarden en Stijn schiet de bal voor het doel langs naar Yassine, die de 4-0 binnenloopt.

 

Samenvatting:

Op deze woensdagavond speelde DFC O15-1 noch goed noch slecht en boekt een verdiende, doch zakelijke 4-0 overwinning.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com