Jeugdtrainers starten met KNVB opleiding

29 maart 2017 1065x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugdtrainers starten met KNVB opleiding
Jeugdtrainers starten met KNVB opleiding

Vandaag zijn 15 jeugdtrainers van DFC gestart met de opleiding Basis Module jeugdvoetbal Trainer coach olv docenten van de KNVB.

De docenten van de KNVB  zijn Roy Waalboer en oud DFC coach Paul Koster.

De groep bestaat uit jeugdtrainers uit de onderste jeugd , kabouters ,de JO7 tm de JO13 , en ook de MO13. Doel is om de jeugdtrainers de basis beginselen bij te brengen en te doceren , zodat zij deze oefenstof en leerstof in de praktijk kunnen gaan gebruiken.Tevens waren er enkele JO17 spelers die wellicht in de toekomst met de DFC jeugd willen gaan werken , die alvast meedoen met de cursus.

Met deze nieuwe bagage kunnen de trainers de begeleiding nog beter gaan verzorgen. De groep begon vandaag enthousiast met een kennismaking avond met de docenten. De komende periode zullen zij aan de slag gaan op het veld van DFC. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com