In memoriam Ton van Son

2 maart 2017 1573x bekeken, 1 reactie »
In memoriam Ton van Son

 

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Ton van Son toch nog onverwachts is overleden. Toen de voetbalvereniging RIOS er mee stopte, kwamen er een aantal spelers over naar D.F.C. en vanaf dat moment maakte ook Ton de stap. Samen met zijn vrouw Annie voelden zij zich al snel thuis bij onze club en waren trouwe bezoekers van tal van activiteiten. Zijn opgewekte karakter leverde hem al snel de bijnaam “Antoin du Soleil” op. Met Jan en Truus Langevoort en later met Maartje en Arend de Kok gingen zij vaak op vakantie. Ook op feestavonden en reünies waren zij steevast van de partij. Zijn vrouw Annie kampte later met gezondheidsproblemen, waar Ton veel verdriet van had. Toch bleef Ton bij D.F.C. komen en was vaste supporter bij het eerste en het vijfde elftal. Een aantal 1e elftalspelers hebben hem onlangs nog bezocht en dat deed hem goed!!

Ton bleef een bezoeker van de reünie (vorig jaar ook bij de reünie van Oud-RIOS), was present op ledenvergaderingen en iedere donderdagmiddag ging hij kaarten bij de soos. Op de klaverjasavonden op vrijdagavond ontbrak hij zelden of nooit. Zijn “sfeertje” zullen we node missen. Ton was een echte D.F.C.-er geworden en wij danken hem voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze rood-witte Club.

Moge hij in vrede rusten.

1 reactie

  1. Marco van Son 6 maart 2017 om 22:26 -

    Zeer gewaardeerd dat jullie mijn vader met dit artikel op waardige wijze als vereniging herdenken.
    Dank daarvoor.
    Met vriendelijke groet,

    Marco van Son

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com