Hoe is het nu met …. Louisano Trinidad

13 maart 2017 1320x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met …. Louisano Trinidad
Hoe is het nu met …. Louisano Trinidad

 

Naam:   Louisano Trinidad

Leeftijd :  30 jaar
Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?

Van 1997 t/m heden
Welke positie heb je altijd gevoetbald ?

Bij DFC begonnen als rechtsbuiten, daarna heel vaak als centrale middenvelder. Maar de meeste wedstrijden toch wel als centrale verdediger (op advies van Hans Raaijmakers) en rechtsback (favoriete positie)
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

Vroeger op de basisschool zat ik bij een aantal jongens in de klas die bij DFC E1 speelden. Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Robin Geijp en Avinash. Na schooltijd sprak ik vaak met Marco af om een balletje te trappen op het grasveld met zijn teamgenoten en vriendjes uit de buurt, waaronder ook Robin Ramesar. En op een dag vroeg Cees van Woerkom mij of ik een keertje mee wilden trainen, en zo ben ik eigenlijk terecht gekomen bij DFC en begon ik in E6.
Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?

Ja ik weet de meeste nog wel op te noemen. Dat is niet raar ook, want daar zitten toch wel wat aparte, prettig gestoorde, indrukwekkende jongens bij moet ik zeggen. Maar vooral jongens met heel veel talent. Robin Matena, Wesley Loos, Maarten Broos, Robin Ramesar, Merijn van Groessen, Marco van Woerkom, Maarten Zilverschoon, Marvin Langevoort, Marvin Hooplot, Johnny Axel van Dongen, Mehmet Tokul, Marvin van Tienen, Jeffrey Hoving, Wesley Hoving, Frank Zwakhals, Kenneth Klaverweide, Giovanni Klaverweide, Suleyman van der straaten, Deniz Ozturk, Poger Mukoko, Davey de Leeuw, Sadik Karasahin, Marcel van Nes, Stephan van Beusekom, Lorenzo en Andy Meriba, Raoul Martinez, Anthony Radjkoemar, Cyriel Venloo, Rama Löw, Davut Sahan en zo kan ik nog wel even doorgaan. Trainers: Ruud Geijp (E6), D6 en D3 weet ik niet meer. Raymond Heus (D1) Ruud Hendriks (C1) Geug Leendertse (B1 en A1) Arie Delmotte (zon 1), Ron Verhagen (zon 1), Laurens Gerlich (zat 1), Paul Koster (zat 1) en Robert Mohan (zat 2)
Heb je nog wel eens contact met oud teamgenoten ?

Ja met sommige zit ik in een groepsapp en natuurlijke via social media is er nog wel eens contact met oud teamgenoten.
Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?

Paaskamp was altijd geweldig! Maar ook sportief leuke herinneringen met D1, we speelden op een toernooi tegen allerlei prof en amateurclubs. Ajax bleek dus in onze poule te zitten, dus Cees van Woerkom had belooft dat als we 1 doelpunt zouden maken dan kregen we spiksplinternieuwe trainingspakken. Bij een 5-0 achterstand maakte Emrah Kaya de 5-1. Dat doelpunt vierden we alsof we wereldkampioen waren. Ook een leuke herinnering was met de C1(Hoofdklasse), we voetbalden toen om het districtskampioenschap tegen PSV (2-2) en FC Den Bosch (1-1). De mooiste tijd was toch wel in de B1 en A1 onder leiding van Geug Leendertse en Ton Lucas, in de B1 werden we kampioen van de hoofdklasse en het jaar daarop 2e achter Spartaan ’20 in de 3e divisie, die jongens waren gewoon een maatje te groot voor ons. Het eerste jaar in de A1 werden we ongeslagen kampioen in de Hoofdklasse, we wonnen het districtskampioenschap en we werden algeheel kampioen van Nederland (Supercup) zelfs oefenwedstrijden tegen NAC Breda en FC Dordrecht wonnen we verdienstelijk. Het tweede jaar in de A1 haalden we weer de Supercup finale maar die verloren we helaas van Baronie. En eigenlijk doe ik nu het kampioenschap met zaterdag 1 in de 4e klasse tekort. We kregen van iedere DFC’er de steun bij uit en thuiswedstrijden, als groep waren we echt een eenheid, de sfeer die werd gemaakt door “Bar gebeure” in de laatste minuten, het kampioensfeest in de kantine. Ik krijg er op dit moment weer kippenvel van!
Doe je nu nog wat in de voetballerij ?

Na een aantal zware knieblessure’s wilden ik echt stoppen met voetbal, maar uiteindelijk overgehaald door Henk Ramesar om bij de Suriprofs (DFC 5) te komen spelen. En dat doe ik nu ook alweer 3 seizoenen zonder pijntjes. Vorig seizoen zelfs kampioen geworden. Op dit moment zit ik weer in de lappenmand. Dus ik doe de derde helft lekker mee.
Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?

Als ik de wedstrijd van DFC 1 niet kan zien, dan vraag ik in de groepsapp even de eindstand aan een van de jongens en anders kijk ik op de DFC site en/of KNVB app en dan pak ik ook gelijk even de uitslagen en standen van de jeugd mee. Voor de rest ben ik zo veel mogelijk op zaterdag na onze wedstrijd bij DFC.
Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?

Geug Leendertse

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com