Helaas nederlaag voor de JO7-4

26 maart 2017 959x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Helaas nederlaag voor de JO7-4
Helaas nederlaag voor de JO7-4

DFC JO7-4 mocht ( moest haha ) vandaag vroeg op pad voor de uitwedstrijd tegen VVGZ.

Thuis hadden we maar nipt verloren van VVGZ dus wie weet wat er daar gaat gebeuren. Nu heeft VVGZ wel een sterke ploeg die mee doet voor het kampioenschap , dus als we gelijk kunnen spelen is dat al heel knap.

Vooraf was alles perfect. Een lekkere grote kleedkamer voor ons zelf , mooi weer , veel publiek en een eigen ” mini stadion ” waar we mochten spelen. Nu had VVGZ net als DFC  7 spelers , dus de trainers waren het al snel eens. Het veld werd groter gemaakt en lekker allemaal voetballen. Dan hoeft er ook niemand reserve te staan.

Nu hebben de spelers van DFC in de vroege ochtend altijd wat problemen om wakker te worden. Dat zal je niet zeggen als je 7 stuiterballen in de kleedkamer ziet zitten , maar zodra de wedstrijd begint staan ze soms nog wel wat te slapen. En VVGZ was wel wakker dus we kwamen al snel met 3-0 achter. Jairo deed voor de rust nog wat terug met de 3-1.

Lekker snel naar de kleedkamer waar de siroop al stond te wachten. Even een moment van “rust ” pakken haha. En weer proberen te vertellen dat als we de bal niet hebben we toch echt allemaal mee naar achteren moeten. We gaan het de tweede helft gewoon weer proberen. 

Nadat VVGZ eerst op 4-1 kwam , was het Jairo die het allermooiste doelpunt van vandaag scoorde. Nu had hij al een keer vanaf de middellijn gescoord. Nu stond hij bijna op de achterlijn. Een harde knal naar voren en we gingen allemaal kijken of de bal er in wou rollen. VVGZ rende er nog achter aan maar het schot was zo hard , de bal rolde het doel in. 4-2.  Daarna was het weer aan VVGZ om de wedstrijd af te maken en we verloren met 6-2. 

De strafschoppen gingen er bij sommige spelers van DFC nog wel goed in.

VVGZ was vandaag gewoon beter en dan is ook niet erg, DFC heeft nog een jonge ploeg en speelt tegen teams die allemaal al wat ouder zijn en ook al wat langer voetballen. Dus daar leren we alleen maar van.

Volgende week gaan we met alle spelers , opa’s en oma’s , papa’s en mama’s, broertjes en zusjes , en iedereen die nog meer komt kijken een keer lopen naar een uitwedstrijd. 

We gaan naar een ploeg waar we dit seizoen nog niet tegen hebben gespeeld. De buren van RCD is de volgende tegenstander om 11.00 uur. Dus we kunnen zelfs een beetje uitslapen en zorgen dat we gelijk vanaf het begin gaan opletten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com