Hard werken JO13-1 wordt beloond

19 maart 2017 1094x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hard werken JO13-1 wordt beloond

Bijgekomen van het verlies vorige week tegen koploper Nieuw-Lekkerland stonden de mannen van JO13-1 op de vroege zaterdagochtend weer gereed om te spelen tegen GSC/ODS. Deze keer helaas zonder de zieke Zouhair. Al snel bleek dat DFC de klap van vorige week snel wilde vergeten want er werd vanaf de eerste minuut fel gespeeld. DFC domineerde in de eerste helft waarbij het harde werken werd beloond met een prachtig doelpunt van Noah. In de loop van de eerste helft wist Quassim er 2-0 van te maken. Hij zag zijn kans schoon in een wat rommelige situatie voor het doel na een corner, waardoor de keeper het overzicht even kwijt leek. De tweede helft begon op een zelfde manier maar GSC/ODS kwam steeds beter in de wedstrijd. Ensar wist met 2 prachtige reddingen tegendoelpunten te voorkomen maar moest er toch 1 incasseren. Ook DFC had nog verschillende kansen maar wist ze niet te benutten. Al met al werd het een spannende 2e helft, tot de laatste minuut! Onze spelers hebben niet alleen een goede wedstrijd gespeeld maar hebben elkaar ook op een positieve wijze weten te coachen. Zo langs de lijn hoor je nog wel eens wat en het was mooi te constateren dat er niet alleen positieve reacties vanuit de trainers en ouders te horen waren maar ook bij de spelers onderling! Goed gedaan mannen en veel succes volgende week!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com