Groot Ammers 1 – DFC 1

13 maart 2017 908x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Groot Ammers 1 – DFC 1
Groot Ammers 1 – DFC 1

Op een heerlijke zaterdagmiddag stond er een mooie wedstrijd op het programma op een, toch wel noemenswaardig, zeer slecht grasveld. Groot Ammers had zichzelf aan het begin van het seizoen, als degradant uit de derde klasse, als titelkandidaat benoemd en heeft ook een goede selectie dus zal een zware middag worden. Dit bleek ook zo te zijn gezien het veldoverwicht en de felheid die Groot Ammers in de eerste helft op de mat legde. Was het voetbal niet altijd even mooi maar Groot Ammers legde DFC nadrukkelijk haar wil op en DFC was veel te zwak in de duels waarbij iedere afvallende bal een prooi voor Ammers was. Toch kwam de 1-0 vanuit het niets. Heel licht contact en appelleren door Groot Ammers was genoeg om een strafschop te nemen die feilloos werd binnengeschoten 1-0. DFC bleek nog steeds niet wakker en Ammers kreeg nog 2 goede kansen, maar Chris bleek niet vanuit een veldgoal te verschalken. DFC telde slechts 1 kans in de gehele eerste helft waar Bright net niet goed uitkwam met zijn passen en de keeper de kans onschadelijk kon maken.

Zo gingen we de rust in met een 1-0 achterstand.

In de rust hebben we iedereen even wakker moeten schudden en dat bleek te werken voor de tweede helft. Mede door de komst van Robin die Patrick verving en als extra aanvaller in de ploeg kwam. Het duurde ook niet lang voordat Robin van zich liet spreken toen hij bij één van zijn eerste balcontacten van ca. 20 meter de bal laag en hard langs de Ammers doelman stuurde, 1-1. Nog geen 5 minuten later kreeg DFC een vrije trap vanaf een meter of 20 van de goal en het was Robin die wederom goed inschoot maar nu de paal raakte.  De werklust van Robin leek door te dringen tot de andere spelers van DFC en waar de eerste helft nog alles werd verloren, waren de duels nu wel voor DFC wat dan ook de tweede helft dicteerde. Ammers kwam er niet meer aan te pas en DFC verzuimde zich te trakteren op de overwinning. Diverse plaagstootjes maar zeker ook nog 2 dotten van kansen.

Gezien de gele wedstrijd een terechte uitslag maar met zulke grote kansen die niet verzilverd werden had er toch meer ingezeten. Volgende week weer nieuwe kansen in de derby tegen GSC/ODS waar we uit nog van verloren hebben dus hopelijk nu allemaal vanaf het begin wakker!

Uw reporter

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com