DFC O15-1 pakt weer 3 punten

19 maart 2017 1214x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC O15-1 pakt weer 3 punten
DFC O15-1 pakt weer 3 punten

Verslag van de wedstrijd DFC O15-1 – Sliedrecht O15-3 op zaterdag 18 maart 2017.

 

DFC begint heel matig aan de wedstrijd. Sommige spelers lijken vooral voor zichzelf te spelen. Anderen kijken vooral toe wat er om hen heen gebeurd. Hierdoor lopen de middenvelders er verloren bij en dribbelen de aanvallers zich stuk op de verdediging van Sliedrecht. De pittige wedstrijd van woensdag zal nog in de benen zitten. De straffe wind tegen helpt ook al niet. Kortom, de eerste helft is niet goed en met 0-0 gaan we de rust in.

 

De tweede helft lijkt iets beter, maar dat komt vooral doordat Sliedrecht niet met de tegenwind om weet te gaan. Hierdoor is DFC meest in balbezit, maar het speelt nog steeds slordig en ongeconcentreerd. Uit een koekschop kopt Pavel na 10 minuten de 1-0 binnen en na een minuut of 25 maakt hij ook de 2-0. Ook deze moeizame wedstrijd levert 3 punten op.

 

Na de wedstrijd volgt toch nog een bonus. Achtervolger ASWH verliest thuis van Drechtstreek, waarna SSW de nieuwe nummer 2 is op 4 punten achterstand. Dubbeldam en Drechtstreek volgen op 5 punten en ASWH en Pelikaan volgen op 6 punten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com