DFC JO7-4 weet bijna te winnen

4 maart 2017 940x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO7-4 weet bijna te winnen

Vandaag eindelijk de eerste thuiswedstrijd voor de JO7-4 , tegen VVGZ. Het team is door de vakantie van Levani niet geheel compleet. Maar met 6 kids zijn er genoeg, en het mooie was dat VVGZ er ook zoveel had, dus de trainers waren het snel eens. Lekker 6 tegen 6 spelen.Hoeven er ook geen kids langs de lijn te staan.

Deze keer was de trainer wel wakker want het is een wonder , hij had de ballen een keer meegenomen.

Doordat het de eerste thuiswedstrijd was , was de publieke belangstelling groot. Veel opa’s en oma’s waren naar DFC gekomen om de eerste keer naar de verrichtingen van hun kleinkind te kijken.

DFC en VVGZ waren aan elkaar gewaagd en de wedstrijd ging gelijk op. Om aan te geven hoeveel gelijk op , de score was met de rust 1-1 , beide door een eigen doelpunt haha.

Vanaf de aftrap van de tweede helft was het gelijk raak voor DFC. De sprint voor de bal van Jairo was zo snel dat hij als eerste bij de bal kwam. Zijn schot op doel vanaf de middellijn was raak , en DFC stond met 2-1 voor. Maar VVGZ  gaf niet op en kwam terug tot 2-2.  Enkele spelers van DFC vonden het wel leuk dat de opa’s en oma’s kwamen kijken en zwaaide soms vrolijk. Maar dat betekend wel dat je ook niet meer oplet en VVGZ zo de kans kon geven om de 2-3 te scoren.

Helaas dus niet de overwinning , maar volgende week spelen we weer thuis , dus als alle opa’s en oma’s , papa’s en mama’s , en alle andere familie dan weer kom kijken gaat het zeker goed komen volgende week.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com