DFC JO7-4 verbreekt zijn eigen doelpunten record!!

12 maart 2017 1070x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO7-4 verbreekt zijn eigen doelpunten record!!

DFC JO7-4 speelde zaterdag thuis tegen Groote Lindt. Er was weer veel publiek komen kijken en dat zorgde voor een goede stemming bij DFC. 

We beginnen met het goede nieuws :  DFC verbrak zijn eigen record door 4 keer te scoren !!!!!

Het slechte nieuws is dat de tegenstander er 7 scoorde , zodat de wedstrijd toch met 4-7 werd verloren. 

Groote Lindt was iets eerder wakker geworden dan DFC wat zij kwamen snel op voorsprong. Pas bij 0-2 besloot DFC dat het genoeg was en begon ook te voetballen. Al snel werd de 1-2 door Jairo gemaakt. Voor rust scoorde beide teams nog een keer zodat we de siroop gingen drinken met een 2-3 ruststand.

In de rust werd de ” tactiek ” nog een keer doorgenomen , vooral rustig blijven. Laat dat nou net niet het sterkste punt van deze ploeg zijn , rustig hahah. DFC moet meer Tikkie Takkie gaan spelen net als FC Barcelona.

De tweede helft was DFC van plan om snel de gelijkmaker te scoren. Groote lindt schoot de bal richting het doel van DFC. Gelukkig staat Joey daar vaak om de boel dicht te houden. Maar had de trainer nou Tikkie Takkie gezegd in de rust ? Dat komt mooi uit , want hier ligt een mooi takkie op het veld , die ga ik eerst maar oprapen , oeps bal in het doel 2-4.   Jairo zorgde met zijn derde doelpunt voor de 3-4 , maar Groote Lindt scoorde ook weer een paar keer. Het laatste woord was voor DFC , Kevin scoorde zijn aller eerste doelpunt om te zorgen voor de 4-7

Waarschijnlijk is 9 uur toch echt te vroeg voor de JO7-4 , dus volgende week gaan we het om 10 uur thuis proberen. Tot volgende week langs de lijn allemaal ??

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com