DFC 1 – GSC / ODS 1:

20 maart 2017 1218x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 – GSC / ODS 1:
DFC 1 – GSC / ODS 1:

Een echte Dordtse derby stond op het programma en DFC had nog wat goed te maken met betrekking tot het verlies in de uitwedstrijd. Om 17.00 uur werd er in de regen afgetrapt en hopelijk zette dat niet door en kon de wedstrijd in zijn geheel gespeeld worden wat ook het geval werd.

Beide ploegen begonnen afwachtend en er werd slordig gespeeld. Echte kansen kwamen er zelden in de eerste helft en dat had voornamelijk te maken met de onzorgvuldige eindpass bij DFC en een onmachtig GSC/ODS kwam helemaal niet in de buurt bij het DFC goal. Toch ging DFC met een toch verdiende 1-0 de rust in.. na goed doorgaan van Robin en een heerlijke opening bij de tweede paal was het Sabit die goed aannam en de bal in de bovenhoek krulde.

De tweede helft zette DFC steeds meer druk en GSC/ODS kwam er nog maar moeilijk aan te pas, maar wederom was het creëren van echte kansen ook voor DFC erg lastig. Gedurende de wedstrijd vorderde wilde DFC wel de nekslag uitdelen en die kwam er door een fout in de GSC/ODS verdediging waar Robin attent reageerde op een fout tussen keeper en verdediger van GSC/ODS en niet faalde, 2-0. Hierna was het helemaal over met de aandrang van de mannen uit de Stadspolders en kon de DFC de voorsprong nog verder uit gaan breiden. Het bleef beperkt bij nog 1 goal waardoor de eindstand op 3-0 kwam. Een dikverdiende overwinning waar niets op af te dingen viel.

Volgende week weer een hele lastige pot in Tilburg tegen Merlijn waar we in de thuiswedstrijd ternauwernood met 1-0 wonnen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com