18-03-2017 DFC 2 – VVGZ 5

22 maart 2017 1303x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 18-03-2017 DFC 2 – VVGZ 5
18-03-2017   DFC 2 – VVGZ 5

Feest tot in de late uurtjes.

Vandaag op het programma een hele belangrijke wedstrijd tegen VVGZ. De nummer 2 op de ranglijst met 3 punten achterstand, maar wel een wedstrijd minder.

Een dag waarop we pas om 14:00 uur spelen. Er was een zanger in de kantine en DFC 1 speelde een Dordtse derby tegen GSC-ODS. Aan DFC 2 er dus ook alles aan gelegen om deze feestelijke dag met een goed resultaat af te sluiten.

Het begon helaas allemaal een beetje rommelig. Door het veranderen van de tijd van deze wedstrijd kwamen we een beetje in de knoei met de kleedkamers en hebben we ons uiteindelijk in 3 verschillende kleedkamers om moeten kleden. Dat we deze wedstrijd serieus namen bleek wel vanaf de aftrap en we lieten ook door het rommelige begin niet van de wijs brengen.

De keeper van VVGZ was in ieder geval nog niet helemaal wakker en mede dankzij hem stonden we al binnen 4 minuten op een 1-0 voorsprong.

Ernst die vanaf een meter of 20 dacht uit te halen op het doel. Leek in eerste instantie recht op de keeper af te gaan. De keeper leek de bal ook makkelijk te kunnen pakken, maar tot ons geluk was dit niet het geval en de bal schoot tussen de handen van de keeper door en viel zo in het doel.

Het was een verschrikkelijk spannende wedstrijd waarbij er kansen over en weer, maar gelukkig kwamen de mannen van VVGZ telkens een verdediger of keeper van DFC tegen op hun pad.

Ook na de rust was het spelbeeld op en neer. Het was volgens de supporters ook een leuke wedstrijd om naar te kijken.

Gelukkig voor de hartslag van elk die DFC een warm hart toedraagt. Was het Rivo die in de 85e minuut de 2-0 op het scorebord zette. Wederom een goed schot van Ernst en een keeper die de bal niet vast pakte, enkel viel de bal nu niet achter de keeper in het doel maar naar voren en voor de voeten van Rivo, die direct de bal tegen de touwen aanjoeg. Met nog maar een paar minuten te spelen was het gedaan en konden we een lekker feestje gaan bouwen.

Toen ook DFC 1 klaar was met hun wedstrijd en deze met 3-0 winnend hadden afgesloten. Werd de microfoon door Gerrit van Kooten vastgepakt en ging het dak er af!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com