Verlies voor JO13-01

20 februari 2017 986x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verlies voor JO13-01

Eindelijk was het zover.. de eerste competitiewedstrijd na een lange winterstop. De thuiswedstrijd tegen ASWH stond op het programma. Uit hadden de jongens nipt verloren dus we hadden hoop! Al redelijk snel in de wedstrijd wist ASWH te scoren toen een aanvaller alleen voor de keeper kwam. Een domper, want net daarvoor had Noah een kans om te scoren. Maar dat wilde deze keer niet lukken. En zo waren er nog een aantal kansen voor DFC in de eerste helft maar onze spitsen wisten de kansen die werden gecreerd niet om te zetten in doelpunten, Blijkbaar gaf dit een flinke dreun want DFC wist geen power meer te geven, ondanks de stevige woorden van de trainer tijdens de rust. Alsof de jongens het hadden opgegeven. Door een eigen doelpunt van ASWH heeft DFC nog een keer kunnen scoren tijdens de 2e helft maar uiteindelijk ging ASWH met een winst ( 1-5) naar huis. Verliezen doen we wel vaker en dat is ook helemaal niet erg, mits er hard geknokt is. En dat is wat we normaal gesproken ook zien bij dit elftal. Maar nu was het voetbal zonder passie en waren de spelers hun eigen tegenstander. Jongens, laat dit niet meer gebeuren. Ook al begin je met een achterstand, blijf geloven want een wedstrijd kan zomaar anders uitpakken. Motiveer elkaar, blijf hard werken en vooral geloven in een positieve uitkomst!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com