Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | SSW O15-1 en DFC O15-1 houden elkaar van scoren af
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

SSW O15-1 en DFC O15-1 houden elkaar van scoren af

18 februari 2017 785x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SSW O15-1 en DFC O15-1 houden elkaar van scoren af

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
SSW O15-1 en DFC O15-1 houden elkaar van scoren af

Verslag van de wedstrijd SSW O15-1 – DFC O15-1 op zaterdag 18 februari 2017.

Voor wat inmiddels een heuse derby mag heten trapt SSW ruim een half uur later dan gepland af tegen DFC. In de voorgaande 3 onderlinge duels wist DFC telkens nipt aan het langste eind te trekken, maar dit is wel de eerste wedstrijd op het vijandelijke terrein. DFC laat iets beter samenspel zien, SSW is fysiek slimmer (en sterker) en speculeert op de snelle, bewegelijke spitsen. Opnieuw zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd en goed bij de les: we zien geen uitgespeelde kansen. De grootste kans voor SSW komt voort uit een misverstand tussen laatste man Jan en keeper Joël, maar laatstgenoemde weet dat prima te herstellen. De grootste kans voor DFC is voor Winston die een afgeslagen corner over het doel volleert.

De tweede helft staat Jordy linkshalf en Stijn is links midden / aanvallende middenvelder. Hierdoor komt linksachter Redwan zonder directe tegenstander te staan en dit geeft een positieve wending aan het veldspel van DFC. De counter-aanvallen van SSW worden door Xander, Jan en Winston onschadelijk gemaakt en aanvallend kruipt het team richting het SSW doel. De verdedigers van SSW doen helaas niet onder voor die van ons en weten Colin en Pavel op hun beurt goed aan banden te leggen. Het is meer spannend dan goed en DFC zoekt naar dat ene moment dat alles op zijn plek valt. Het blijft echter beperkt tot een aantal ‘bijna’ momenten op één na: vlak voor tijd zoekt Redwan de middellijn weer eens op en met een schitterende dieptepass vindt hij Yassine, die  de bal aanneemt, maar -door de stuit van de bal op het kunstgras- een fractie te veel tijd nodig heeft. Zijn schot gaat vervolgens tegen zijn SSW-bewaker aan (die zich overigens als John Terry voor de bal gooit), waarna we alleen nog bewondering kunnen hebben voor de verdedigende actie.

Ondanks het gelijke spel blijft DFC O15-1 koploper (5 verliespunten). Dubbeldam (10 verliespunten), ASWH (11 verliespunten) en SSW (12 verliespunten) zitten voorlopig in de wachtkamer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com