Hoe is het nu met…Jeffrey Nathalia

14 februari 2017 1483x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met…Jeffrey Nathalia
Hoe is het nu met…Jeffrey Nathalia

  

 

Naam:     Jeffrey Nathalia

Leeftijd :   53 jaar
Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?

Van 1974 t/m 1995
Welke positie heb je altijd gevoetbald ?

Eerste jaar rechtsback, Daarna altijd keeper. Mijn toenmalige trainer Henk Kroeseklaas vond het geweldig dat ik als D-keeper de bal over de middenlijn kreeg als ik de bal uit mijn handen trapte…hahaha.
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

Marcel Lawende en René Velsink woonden bij mij in de straat. Zodoende ben ik bij DFC terecht gekomen.
Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?

Ja genoeg. O.a. Meneer Weijs, Henk Kroeseklaas, Nico de Vos, Ron Risse, Geug Leijdsman, Peter Louwman, Cees v/d Sluis en uiteraard mijn eigen vader Ton Nathalia waren mijn trainers. Teamgenoten waren o.a. Marcel Lawende, René Velsink, Marco Sleeking, Peter van Dee, Rob de Bruin, Gert-Jan van Es, en mijn keepersmaatjes Ron Sebes en Peter Struijk …..kan er nog wel meer opnoemen maar dan wordt het lijstje wel erg lang.
Heb je nog wel eens contact met oud teamgenoten ?

Ik denk zoals zo velen via social media (Facebook)
Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?

Toch de Paaskampen die ik als leider ben mee geweest. Wat hebben we toen gelachen. Peter Struijk, Gert-Jan van Es en mijn broer Ricky Nathalia waren toen mijn maatjes. Ook de avondvierdaagsen die we als begeleider mee liepen waren geweldig.
Doe je nu nog wat in de voetballerij ?

Ik heb jarenlang keeperstraining gegeven bij ’s-Gravendeel. Door gezondheidsredenen helaas moeten stoppen. Ben sinds het seizoen 1998 – 1999 leider bij het eerste elftal van v.v.’s-Gravendeel. Bij de laatste ledenvergadering in Oktober 2016 ben ik benoemd tot lid van verdienste, waar ik best trots op ben.
Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?

Helaas kom ik niet meer bij DFC. ’s-Gravendeel en DFC zijn tegenwoordig zaterdagverenigingen dus lastig te combineren. Ik volg DFC via de site en kijk vaak wat de uitslag op zaterdag is.
Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?

Ron Sebes/Peter Struijk

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com