Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC JO7-4 maakt zijn debuut.
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC JO7-4 maakt zijn debuut.

5 februari 2017 1047x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO7-4 maakt zijn debuut.

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
DFC JO7-4 maakt zijn debuut.

Zaterdag 4 feb , de dag waar de boys van DFC JO7-4 al weken naar uit keken. Al 2 weken werd hun debuut uitgesteld door het slechte weer , maar nu ging het door. Wel heel vroeg verzamelen bij DFC , om 7.45 uur ging de rit naar Zwijndrecht , want we moesten uit spelen bij Pelikaan. Helaas was de ploeg niet compleet , Damien en Ruben ontbraken vandaag.

Voordat de wedstrijd om 8.30 uur begon , werd er eerst een ploegen foto gemaakt. Uiteraard komt de foto binnenkort op de website als we helemaal compleet zijn. Vandaag stonden Milan , Jairo , Levani , Kevin & Joey klaar om te beginnen.

8.30 uur , de wedstrijd begint. DFC kijkt nog een beetje de kat uit de boom , want waar moeten we gaan staan ??  Het is toch wel een beetje anders dan met een training , maar de boys gaan het gewoon proberen. Ze proberen de bal over te spelen naar elkaar , maar het is toch wel lastig als elke keer die tegenstander in de weg staat hoor haha. En die tegenstander is ook wel goed want die spelen al een tijdje samen. Alle begin is moeilijk , maar we weten wel te scoren. Levani maakt zijn allereerste doelpunt nadat DFC de bal goed heeft overgespeeld en Levani de diepte heeft ingestuurd.

DOELPUNT VOOR JO7-4 !!!  

En dan de wel verdiende rust , lekker met elkaar in de kleedkamer de limonade siroop opdrinken. De coach zegt nog tegen de boys dat ze het goed doen en we gewoon nog een keer gaan proberen te scoren. Dat lukt ook in de tweede helft , met een beetje hulp van Pelikaan door een eigen doelpunt , maar die tellen ook. DFC JO7-4 scoort dus bij zijn debuut 2 x , helaas deed Pelikaan ook scoren , die wisten dat 13 x te doen zodat DFC nipt verloor. Maar zelfs Messi verloor zijn allereerste wedstrijd , en iedereen weet hoe het met hem is afgelopen , dus we geven de moed nog niet op.

Maar bij de strafschoppen wist DFC weer te scoren en zelfs een paar penalty’s te stoppen .

De eerst contouren werden vandaag al zichtbaar.

Joey :  the defender, dat zal wel eens een keeper of verdediger gaan worden , waakt over het doel

Milan : de werker ,neemt bijna alle uitballen en zwerft van links naar rechts om dat te doen 

Kevin : de draver ,overal op het veld aanwezig , bestemd voor het middenveld later.

Jairo : de stofzuiger , probeert alle ballen al te onderscheppen, geeft zich 100 %

Levani : het kanon, spits in opleiding , 

Het debuut is gemaakt en volgende week als we compleet zijn , gaan we het gewoon weer proberen. De onvervalste derby van de Reeweg Oost , om 9 uur thuis tegen RCD. Wilt U komen kijken kom dan vroeg , want het zal wel eens uitverkocht kunnen zijn met alle opa’s en oma’s die komen kijken !! Vandaag was het nl ook al druk langs de lijn met DFC publiek. 

Maar we kunnen als ploeg trots zijn met het begin. We hebben gescoord en we hebben plezier gehad.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com