DFC JO13-1 verslaat Excelsior Rotterdam

21 februari 2017 1306x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO13-1 verslaat Excelsior Rotterdam
DFC JO13-1 verslaat Excelsior Rotterdam

DFC jo13-1 speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen de profclub Excelsior Rotterdam. Excelsior speelde met een combinatie van vaste spelers en talentvolle jongeren.

Waar DFC afgelopen zaterdag in de competitie nog passie en strijdlust miste , ging het vanaf de aftrap vol strijd de wedstrijd in. Deze ploeg toonde vandaag een compleet andere inzet dan zaterdag en het was een lust om dit team te zien spelen vandaag.

Waar de verwachting was dat Excelsior het initiatief zal pakken , was het DFC die de wedstrijdregie in handen nam. Het middenveld heerste op alle fronten en stuurde de aanval de kant op van het doel van Excelsior. Ook verdedigend heerste het middenveld en schoot er al een keer een bal doorheen , stond daar een ijzersterke verdediging om orde op zaken te stellen. DFC nam al snel de leiding en dat was zeker terecht. het sterkste punt vandaag was de spelhervatting bij een corner. Excelsior wist zich absoluut geen raad met DFC en zo kon het gebeuren dat DFC met 3-0 voorstond. Excelsior probeerde sporadisch hier wat tegen over te zetten en wist nog wel de 3-1 te noteren , maar DFC zorgde voor rust dat het verschil alweer 3 doelpunten was. Ruststand 4-1 voor DFC ,terecht.

Na rust was het wederom DFC die scoorde met het mooiste doelpunt van de avond. Noah werd weggestuurd op links en maakte zijn actie.Hij zag de keeper te ver voor zijn doel staan en lobde de bal op subtiele wijze er over heen om de 5-1 te noteren.

Verdedigend moest DFC meer aan de bak omdat Excelsior meer druk zette , maar DFC blijf fier overeind. Ook zeker met dank aan een uitstekende keeper van DFC vandaag. 

Goed combinatie voetbal , samenspel , passie , inzet , gedrevenheid , kortom alle ingredienten aanwezig om een geweldige pot voetbal op de grasmat neer te leggen. Trainer Enzo mag vandaag trots zijn op dit team en deze prestatie. Een vervolg wedstrijd werd snel gemaakt.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com