DFC haalt flink uit tegen Noordeloos.

18 februari 2017 926x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC haalt flink uit tegen Noordeloos.
DFC haalt flink uit tegen Noordeloos.

DFC had vandaag de opdracht om te winnen van Noordeloos ,en dat deden ze met duidelijke cijfers 6-0

DFC – Noordeloos was ook het duel van de terugkeer van Laurens Gerlich , als trainer van de tegenstander. Laurens was hoofdtrainer van DFC toen men er voor koos om de zondag te verlaten en op de zaterdag te gaan spelen.

DFC was vanaf de aftrap duidelijk de betere ploeg. Gelijk na het beginsignaal liet de ploeg van Danny Slegers zien dat er vandaag niets te halen was voor de tegenstander en trok het initiatief volledig naar zich toe. Na 7 minuten was daar al de eerste kans dmv een schot op doel van Maarten. Echter door een onvervalste counter was de eerste 100% kans onverwachts voor Noordeloos. Na 13 minuten moest Chris handelend optreden om deze kans te stoppen , hetgeen hij bekwaam deed. Enkele minuten later was er weer een aanval van DFC. Robin schoot hard diagonaal maar dit schot belandde op de paal, maar Matthijs wist de rebound wel in het net te trappen , 1-0 voor DFC. Terechte voorsprong. Noordeloos zette daar slechts 1 wapenfeit tegenover, een vrije trap op rand zestien gegeven door een terugspeelbal.Maar geen paniek in de dordtse verdediging. Na een half uur spelen was daar werkelijk een wereld doelpunt aan de kant van DFC , maar de scheidsrechter zag er buitenspel in , in tegenstelling tot zijn assistent die de vlag omlaag hield. DFC kreeg nog enkele kansen om de score te verdubbelen en toen men al aan de thee dacht , was daar na een mooie steekbal van Sabit , Rick die de 2-0 op het scorebord zette. Gezien het spelbeeld een terecht voorsprong die zelfs nog hoger had kunnen zijn met rust.

De tweede helft vertoonde het zelfde beeld , een dominerend DFC die op zoek ging om de score uit te breiden. In minuut 53 trekt Robin van rechts naar binnen en bezorgd de bal bij Bright die niet twijfelt en de 3-0 noteert. Deze score werd in minuut 60 door Ernst en in minuut 65 door Robin naar 5-0 gebracht. Het slot akkoord was daar in minuut 77 , Rivo zet de 6-0 op het bord en daar zal het bij blijven.

En duidelijke en terechte overwinning. DFC domineerde en heerste op alle fronten. DFC in deze vorm is voor iedere ploeg een ware plaaggeest. De spirit in de ploeg is duidelijk verbeterd door enkele personele omzettingen. Een van deze veranderingen is de zeer jeugdige Joey Besemer. Een speler die uit de jeugd van DFC komt,qua leeftijd daar ook nog mag spelen , maar laat zien mee te kunnen met de ploeg. Een goede ontwikkeling.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com