DFC 3 wint van Oranje Wit

23 februari 2017 1463x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 wint van Oranje Wit

Afgelopen zaterdag, 18 februari 2017, stond voor DFC 3 de tweede wedstrijd van 2017 op het programma. Na de mooie overwinning van vorige week (9-2 tegen Papendrecht) wilde DFC 3 deze lijn doortrekken.

De wedstrijd begon om 13:30 en dit betekende dat een aantal jongens niet op tijd aanwezig konden zijn. Dit was in de eerste helft te merken en DFC stond na een half uur spelen met 2-0 achter na twee mooie doelpunten van Oranje Wit. DFC kon voor rust wat terugdoen via Melvin Zimmerman maar mocht van geluk spreken dat doelman Armand Verhoeven op slag van rust een penalty stopte waardoor DFC met een 2-1 achterstand de rust inging.

Na rust speelde DFC op volle sterkte en dit pakte goed uit. Via Jordy Boogert werd het 2-2 maar een kwartier voor tijd werd er wederom een penalty toegekend aan Oranje Wit, deze werd in eerste instantie gestopt maar in de rebound was het toch raak, 3-2.

Echter trok DFC, door 2 vrije trappen van Robin Ramesar en een vrije trap van Siegmund Sewpersad toch de overwinning over de streep. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com