allereerste punt ooit voor JO7-4

25 februari 2017 1153x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor allereerste punt ooit voor JO7-4
allereerste punt ooit voor JO7-4

Vandaag dan eindelijk de tweede wedstrijd voor de JO7-4 , om 9 uur uit bij Rijsoord. Helaas was Levani vandaag ziek , maar Damien en Rubin waren er vandaag wel bij. Dus bijna compleet ,de echte elftal foto laat dus minimaal een weekje op zich wachten.

Vandaag dus aanwezig :  Jairo , Milan , Kevin , Joey ,Rubin & Damien

Het was toch nog wel een beetje koud dus een goede warming up was zeker nodig. Tikkertje zorg altijd voor warme spieren. Gelukkig kregen we een paar ballen van Rijsoord om te oefenen , want traditie getrouw was trainer Arno de ballen weer eens vergeten.

Om 9 uur waren de DFC mannen er klaar voor en de tegenstander ook. We gaan beginnen. Gelijk vanaf het begin was DFC fel in het verdedigen , Rijsoord kreeg geen kans van DFC. Maar waar de eerste wedstrijd niet in de buurt van de goal konden komen , konden we het deze wedstrijd wel. Deze tegenstander was duidelijk van ons zelfde niveau , en dat is toch een stuk leuker. Damien en Rubin maakte dus hun debuut , en de eerste aanval van DFC was het gelijk Damien die DFC op 1-0 voorsprong zette. Maar voor de rust was het nog een keer feest, Een schot van afstand van Jairo vloog de goal in , en met de rust stonden we 2-0 voor. 

In de kleedkamer werd al gesproken over een beker die we gingen winnen , maar de trainer bracht de jongens snel weer terug op aarde. We moeten nog een helft en Rijsoord kan ook zeker nog scoren. Opletten jongens.

Rijsoord heeft in de rust super limonade gedronken , want het zette DFC gelijk onder druk. En alhoewel DFC goed stond te verdedigen kwam Rijsoord terug tot 2-2 .  Maar DFC bleef er in geloven. Waarom zouden wij niet nog een keer scoren? Zo dacht Jairo er ook over en zette DFC op 3-2 voorsprong. Nog even volhouden jongens , zal het lukken deze keer?? Milan had vandaag nieuwe voetbalschoenen en liet zien hoe hard je daarmee kan schieten. Een keihard schot vanaf de middellijk vloog zo het doel in…….alleen word er in de rust wel van doel gewisseld. Het was zeker een mooi hard schot maar in eigen doel . Gelukkig wist vader Danny van wie Milan zijn voetbalgenen heeft haha.

Jammer maar het werd vlak voor tijd dus 3-3. 

Maar als je de eerste wedstrijd flink verliest en in je tweede wedstrijd weet je met 3-3 gelijk te spelen , mag je trots zijn hoor. En als we volgende week compleet zijn , gaan we het gewoon weer proberen.

Vandaag dus het debuut van Damien en Rubin :

Damien :  de loper, overal te vinden en zal in de toekomst met Kevin wel het middenveld gaan vormen.

Rubin : beach boy , deze temperaturen zijn niet aan hem besteed , een mooi weer voetballer , later FC Barcelona denk ik

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com