Hoe is het nu met…..Michel van Wijland

25 januari 2017 1629x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met…..Michel van Wijland
Hoe is het nu met…..Michel van Wijland

Naam:     Michel van Wijland
Leeftijd :  44
Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?

• Van 1994 tot en met 2005
Welke positie heb je altijd gevoetbald ?

*linksback/links half
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

Ik speelde bij excelsior toen Frans Struis me vroeg om bij DFC te komen voetballen. Ik vind het erg jammer dat ik Frans niet zo vaak meer zie. Een goede trainer en bovenal een geweldig mens.
Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?

Eigenlijk teveel om op te noemen; Trainers: Cees v.d. Sluis, Frans Struis, Arie Delmotte, Anne Evers, Verzorgers, Hans v.d. Berg en Geug Leendertse, spelers; Michel van Haaren, Pablo Rubio, Arie Delmotte, Gerard Fransen, Cees de Vries, Marko Franken, Bas Verhoeven, Erik Vos, Michel v.d. Gijp, Peter Heijstek, John Luijten, Leon de Kievit, Dave Kant, Hans Harmans, Leon van der Sluis, Sigmund Sewpersad, Ron Verhagen, Michael van Maalsen, Badder Amraoui, Micha van Loon, de broertjes Klaverweide en nog een heleboel meer.
Heb je nog wel eens contact met oud teamgenoten ?

Via facebook heb ik met een aantal nog contact. Erik Vos werk ik mee samen bij Dordt Centraal en met Mischa van Loon (loenie) ga ik op z’n tijd nog steeds een avondje stappen want dat blijft toch altijd m’n gabber.
Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?

Teveel om op te noemen. Ik zou er een boek over kunnen schrijven. De week naar Gran Canaria nadat we gepromoveerd waren was echt fantastisch. De derde helft op donderdag na de training en op zondag was ook altijd een feestje. Standaard de volgende dag een kater. Ook de wedstrijden tegen Papendrecht vergeet ik nooit meer. Al speelden we met loopgips dan nog konden ze niet van ons winnen.Voor de wedstrijd altijd in de kleedkamer Skihut muziek keihard aan. Tegenstanders werden er gek van. Maar zodra de wedstrijd begon waren we weer messcherp. Bij Desk heb ik nadat we gepromoveerd waren ook onze grensrechter Arno van Wijnen van vreugde een zijwaartse buikschuiver van 7 meter zien maken over de vloer richting het doucheputje. Nog eentje dan. We waren met de selectie naar een wedstrijd van Fortuna Sittard (had Anne Evers geregeld). Iets teveel gedronken daar uiteraard. Op de terugreis moest er iemand (ik zal geen naam noemen, hahaha) overgeven en hem snel een doos gegeven om het kwijt te kunnen. We hadden alleen de bodem uit de doos gehaald en hij kotste dus zijn hele (witte) broek onder.
Doe je nu nog wat in de voetballerij ?

Op dit moment niks meer. Ik heb nog een aantal jaar gezaalvoetbald. Wellicht ga ik in de toekomst dat weer oppakken.
Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?

DFC volg ik uiteraard via de website en de krant. Ik kom nog zelden bij DFC maar binnenkort komt daar verandering in. Dan komen we met een groot gedeelte van het oud 1ste elftal carnaval vieren.
Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?

Ik geef de pen door aan mijn maat Erik Vos

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com