Wedstrijdverslag van de spannende bekerwedstrijd DFC 4- ASWH 6

18 december 2016 1241x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslag van de spannende bekerwedstrijd DFC 4- ASWH 6

Afgelopen zaterdag 17 dec, betraden de mannen van DFC4 het veld voor de bekerwedstrijd tegen ASWH 6.
DFC moest het doen met de volgende spelers;
Murat, Winod, Merijn, Melvin, Dennis, Patrick, Sabit, Bangie, Romeo, Daryll, Dhishan, Damian, Randy, Ule en Mehdi.
Na een goede start van DFC was het toch ASWH dat in de 7e minuut op voorsprong kwam na een goed uitgevoerde counter. Na een halfuur spelen was het weer ASWH dat scoorde en op 0-2 kwam. 5 minuten na de 0-2 was het Daryll die goed doorging langs de achterlijn. Zijn inzet werd door een verdediger van ASWH achter zijn eigen doelman gewerkt. de aansluiting was er, maar was wel ook meteen de ruststand 1-2.
De 2e helft gingen de heren van DFC4 vol tegenaan. Al in de 4e minuut van de 2e helft was het Merijn die vanaf 20 meter hard uithaalde. het harde schot verdween onder de keeper door. 2-2. 10  minuten na de gelijkmaker was het weer ASWH dat op voorsprong kwam. een schot vanaf de middellijn verdween via een stuit in de kruising. 2-3. en weer moesten de mannen van DFC4 vol tegenaan gaan. in de 70e minuut kon Sabit (Joker) de 3-3 aantekenen op aangeven van Daryll, na een mooie individuele actie. Wie dacht dat het gedaan was had het helemaal mis. In de 80e minuut was het wederom ASWH dat op voorsprong kwam. een diepe bal werd door de spits en de ingevallen keeper Mella gemist 3-4. Meteen na de voorsprong van ASWH trok Daryll de stand weer gelijk na een actie langs de achterlijn en uit een bijna onmogelijke hoek toch de keeper tussen zijn benen kon verschalken 4-4. De wedstrijd naderde zijn einde. een actie van Sabit  in de 85e minuut werd met een overtreding gestopt. de toegekende vrijetrap ( randje 16 meter) werd door Dennis feilloos in het doel geschoten 5-4. deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven.
Door deze mooie en verdiende overwinning gaan de mannen van het 4e door naar de kwart finale.

maar  nu eerst tot rust komen tot de volgende wedstrijd op 4 feb 2017 thuis tegen Pelikaan 9
DFC 4 wenst iedereen, fijne feestdagen en een gezond en sportief 2017

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com