wedstrijdverslag DFC 2

4 december 2016 1059x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor wedstrijdverslag DFC 2
wedstrijdverslag DFC 2

Wedstrijd verslag DFC 2 – Wieldrecht 2:

Na vorige week 3 punten uit H.I. Ambacht meegenomen te hebben stond er deze zaterdag een dordtse derby op het programma tegen Dubbeldam.

Tevens waren we deze zaterdag zo goed als compleet en grepen we deze kans dan ook direkt aan om een elftal foto te schieten.

Helaas leek het erop dat we door het stilstaan voor de foto en de stand op de ranglijst een beetje stijf begonnen aan deze wedstrijd.

Bij balbezit van de dubbeldammers was de dekking wat te ruim niet echt fel, zo kon dubbeldam in de beginminuten van de wedstrijd de bal langer in de ploeg houden dan DFC.

Toch kwam Dubbeldam er niet doorheen en op wilskracht dreven we hun naar hun eigen helft wat resulteerde in een aantal corners.

Gelukig voor DFC dat al bij de eerste corner die genomen werd door Mike het hoofd gevonden werd van de volledig vrijstaande Sjors en deze tegendraads in het doel kopte.

Bijna direkt na de aftrap van de tegenstanders kregen we alweer een mooie kans op de 2-0. Bright Omorogbe werd in de 16 meter ingespeeld en lopte de bal fraai over de uitkomende keeper heen, maar de bal rolde nipt naast het doel.

15 minuten later werd de 2-0 wel op het scorebord genoteerd, ditmaal lukte het Bright wel om de keeper te passeren nadat hij na een mooie solo weer alleen voor de keeper terecht kwam.

Tegen het einde van de eerste helft was het weer Bright die het net wist te vinden, ditmaal na een mooie lange bal van Tim die deze nauwkeurig achter de verdediging lepelde en de snelle Bright weer de bal langs de keeper kon plaatsen. Was een lekkere geruststelling om met 3-0 aan de thee te gaan.

Na deze warme bak thee begonnen de 2 teams aan het tweede bedrijf.

Voor de trainer Leon met 3-0 op het scorebord de kans om mensen te sparen en de wissels hun kans te laten grijpen. Helaas gingen de plannen om te sparen een beetje de ijskast in aangezien na 20 minuten Sem Broere de wedstrijd uit werd geschopt. Dennis Polak werd ingebracht voor Sem, maar helaas voor Dennis bleef zijn invalbeurt maar bij ongeveer 3 minuten. Na een fraaie steekpass van Bright ging Dennis alleen op de keeper af, ongelukkig voor Dennis had de keeper wel een overtreding nodig om hem van het score af te houden. Resultaat dat Dennis met een geblesseerde enkel de wedstrijd al weer moest verlaten en een penalty voor DFC. Sadik Karashin nam zijn verantwoording als captain en schoot de penalty beheerst de hoek in. Na deze 4-0 liet DFC de teugels iets teveel vieren en werden we wat laks, hierdoor kwam Dubbeldam meer in de wedstrijd en helaas voor onze keeper “Tyton” moest hij in de 70eminuut ook de bal een maal uit het net vissen.

Geen paniek, maar wel zonde van dit onnodige tegendoelpunt. In de absolute slotfase bleef toch het overwicht van DFC en kon een paar minuten voor het einden ook Sadik zijn tweede doelpunt van deze wedstrijd maken. Een afgeslagen bal werd vanaf 20 meter vakkundig afgerond door hem. 5-1 was de eindstand en na het verlies van onze concurent Oranje Wit staan we nu alleen bovenaan de ranglijst met 2 punten voorsprong.

Hopelijk was dit een goede generale, want volgende week moeten we op bezoek bij hetzelfde Oranje Wit.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com