Sinterklaas 2016

4 december 2016 726x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas 2016
Sinterklaas 2016

Zoals al vele jaren brengt de Sint en zijn pieten , met de muziekpieten er ook bij , een bezoek aan de jongste jeugd van DFC. En aangezien de jongste jeugd volop groeit met kabouters en JO7 , was het een gezellige drukte vandaag in de versierde zaal.

Maar voordat de sinterklaas arriveerde , waren er eerst een paar spelletjes. En wat voor spelletjes. Zo moesten de kinderen pakjes bezorgen , Pepernoten gooien , taaitaai poppen versieren , de pakjes in de juiste bal gooien , knutselen met zwarte piet en op zoek naar de schoorsteen.

Toen de Sint samen met zijn pieten en de muziek pieten in de zaal kwam , zaten de kinderen heel lief op het bankje voor hem te wachten. De sint had al een paar mooie tekeningen gekregen , en de mooiste werden beloond met een cadeau. Maar natuurlijk mocht iedereen bij de sint komen en wist hij over ieder kind precies in welk team zij zaten en wat ze deden. Want de voetbal piet had dat natuurlijk in het grote boek geschreven.

Elk kind was gelukkig lief geweest en kreeg natuurlijk een cadeau mee naar huis. En zo nam de sint weer afscheid want hij had nog veel te doen deze dag.Maar hij beloofde volgend jaar weer terug te komen bij de DFC jeugd.  

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com