ONI 1 – DFC 1

5 december 2016 1198x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ONI 1 – DFC 1
ONI 1 – DFC 1

Op een koude maar zonnige zaterdag stond deze wedstrijd op het programma met als inzet de tweede plaats op de ranglijst. ONI en DFC beide wat gehavend door diverse blessures en afwezigen vanwege vakanties en dergelijke maar er stonden wel degelijk twee gedreven elftallen op het veld.

De wedstrijd was nog niet begonnen of er was een heerlijke lange pass van Merijn op Patrick die direct strak voortrok waarna Rivo al binnen een minuut de 0-1 dacht te maken maar de grensrechter van ONI drukte direct zijn stempel op de wedstrijd door onterecht met de vlag omhoog te staan wat hij uiteindelijk de gehele wedstrijd zal volhouden. De scheidsrechter trapte er hier nog in maar had het dus helaas iets te laat door. DFC had balbezit en dreef de tegenstander op eigen helft en kwam er meerdere malen goed doorheen maar dat leidde tot vele mogelijkheden maar helaas niet tot een goal. Met name Rivo die een week eerder nog met 4 goals op schort was grossierde in foute beslissingen maar kan helaas niet iedere week feest zijn maar er had er wel minimaal eentje ingemoeten! ONI kon niet meer doen dan heel compact verdedigen en ieder bal lang spelen op de grote sterke spits en loeren op de counter. De laatste 10 minuten van de eerste helft gaf DFC nog wat gas bij en ONI kraakte en kraakte maar brak niet.

De tweede helft begon iets slordiger maar DFC bleef het overwicht houden maar wist dat ze moesten waken voor de counter en wist die ook telkens in de kiem te smoren. Na 10 minuten in de tweede helft brak Joey door ( die samen met Sabit op het middenveld een hele puike wedstrijd speelde) en zag zijn schot net gekeerd worden door de goede keeper van ONI. Kort hierna was het een hoge bal die een makkie voor Chris leek maar die kon de bal toch niet controleren waardoor hij plots voor de voeten van de ONI spits lag die het vonnis velde over DFC 1-0. Geen paniek en weer vol op de aanval… DFC bleef komen maar de muur van ONI slechte niet en met veel kunst en vliegwerk werd de 0 door ONI gehouden waardoor DFC tegen een onnodige nederlaag aanliep in deze zeer sportieve wedstrijd.

Achterin vrijwel niets weggegeven, middenveld stond als een huis alleen voorin stond het vizier niet op scherp! Volgende week de wedstrijd tegen Schelluinen thuis wat wederom een hele zware dobber gaat worden en hopelijk zijn onze spitsen dan wel scherp..

Aanhaken of afhaken in de top 3 is de inzet..

Uw verslaggever

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com