Nieuwe kabouters gezocht !!

13 december 2016 2464x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kabouters gezocht !!
Nieuwe kabouters gezocht  !!

De jeugd afdeling van DFC blijft maar groeien. En dat is te merken bij onze aller jongste groep , de kabouters.

Na de Super Sunday van maart 2016 is DFC begonnen met een nieuwe groep voetballers , de kabouters. Deze groep jongelingen hebben eerst tot de zomer getraind , en na de zomer is de groep opgesplitst. Maar liefst 2 teams gingen onder de naam JO7-1 & JO7-2 op zaterdag echt voetballen , en de overige kabouters bleven op zaterdag ochtend trainen. Wachten tot ook zij klaar zijn voor het grote werk. En dat zijn zij nu.

Vanaf januari heeft DFC maar liefst 4 x een JO-7  team. Een mooi resultaat waar we bij DFC maar wat trots op zijn. Maar dat betekend automatisch dat we weer plek hebben voor nieuwe kabouters. Want de club wil blijven groeien.

DFC is op zoek naar nieuwe kabouters vanaf 4 jaar. Deze groep traint op zaterdag ochtend olv trainer Dennis. Het doel is om spelenderwijs de jonge kinderen wegwijs te laten worden met het voetbal spelletje. Daarnaast bied DFC natuurlijk tal van nevenactiviteiten aan om het de kinderen zo leuk mogelijk naar hun zin te maken. En als ze de kabouter leeftijd zijn ontgroeid en echte wedstrijden gaan spelen bij de JO-7 , krijgen de kinderen op bruikleen van DFC het tenue. Waar vind U dat nu nog tegenwoordig?

Dus heeft U , of weet U , kinderen vanaf 4 jaar die graag willen gaan voetballen , meld ze dan aan bij DFC.  Heeft U vragen of interesse , neem dan eens contact op met de coordinator van de kabouters. Arno van Wijnen 06-42144992

Kom gerust een keer proef trainen op zaterdag ochtend en ervaar zelf de lol die de kinderen hebben met het voetbal spel.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com