Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Hoe is het nu met…Micha van Loon
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Hoe is het nu met…Micha van Loon

20 december 2016 1827x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met…Micha van Loon

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
Hoe is het nu met…Micha van Loon

  

 

Naam:    Micha van Loon
Leeftijd :  46 jaar
Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?

• 1990 – 2003 (met tussenpozen naar een andere club)
Welke positie heb je altijd gevoetbald ?

• Spits
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

• Ik zat bij DS’79, aangezien mijn contract uiteindelijk niet doorging vanwege de fusering met SVV, heeft Cees v.d. Sluis (en op aanraden van Epi Drost) mij meegevraagd om bij DFC te komen voetballen, waar ik Cees nog steeds zeer dankbaar voor ben.
Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?

• Dat zijn er uiteraard veel, maar natuurlijk zal ik er een aantal opnoemen; Trainers: Cees v.d. Sluis, Frans Struis, Geug Leendertse, Verzorgers, Joop Dingemans en natuurlijk Hans v.d. Berg, spelers; Michel van Haaren, Hans Isendoorn, Pablo Rubio, Arie Delmotte, Hans Boogert, Arie Evers, Simon van Brakel, Daaf Stok, Gerard Fransen, Arnold Versteeg, Paul Schreuder, Cees de Vries, Marko Franken, Erik Wolkenfeld, Martijn Boet, René van der Weijden, Duco Bolte, Michel- en Dennis v.d. Gijp, Peter Heijstek, Celestino dos Santos, John Luijten, Dave Kant, Sigmund Sewpersad, Ron Verhagen, Michael van Maalsen, Badder Amraoui, Michel van Wijland……Ik zal er vast een paar vergeten zijn.
Heb je nog wel eens contact met oud teamgenoten ?

• Ja, maar helaas niet veel meer, ik kwam laatst Hans Isendoorn tegen. Soms bij een reünie wedstrijd zie ik oude toppers waaronder Peter Heijstek, heb laatst nog Celestino dos Santos gesproken via de mail, Peter en Celestino zijn voor mij altijd de toppers gebleven in mijn jaren als spits met hun naast me. Met Badder spreek ik zo af en toe nog eens af, altijd gezellig. Michel van Wijland (Wijlie) is ook altijd mijn maatje gebleven en gaan met elkaar om de zoveel tijd nog een goed biertje doen.
Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?

• De leukste herinneringen blijven sowieso uiteraard de kampioenschappen, wat was dat gaaf! De trainingskampen waren onvergetelijk, wat een sfeer was dat. Daarnaast waren we, met name de laatste jaren, een zeer hecht team, we spraken regelmatig af en vierden zelfs oud en nieuw bij elkaar. Ik heb ook ontzettende fijne herinneringen aan de trainers Cees en Frans, die hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn jaren als voetballer!
Doe je nu nog wat in de voetballerij ?

• Ik doe niets meer helaas, alleen als er een reünie wedstrijd is, dan probeer ik mee te doen, maar helaas laat mijn lichaam het wel eens afweten vanwege oude blessureleed.
Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?

• Ik kijk regelmatig op de website hoe het DFC vergaat. Ik kom verders niet meer bij DFC buiten de reünie gelegenheden, best jammer, ik zou graag nog eens de oude jongens bij elkaar willen zien, een wedstrijdje in combinatie met een leuk weekendje weg ofzo haha, een soort trainingskamp maar dan zonder trainen.
Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?

• Ik zou graag Michel van Wijland in de volgende rubriek willen zien.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com