Hoe is het nu met…Hans Isendoorn

4 december 2016 2201x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met…Hans Isendoorn
Hoe is het nu met…Hans Isendoorn

 

IMG-20161204-WA0000 IMG-20161204-WA0001

Naam :  Hans Isendoorn

Leeftijd :  53 jaar
Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?

Vanaf 1969 t/m 1992 , Helaas toen gedwongen te stoppen wegens een blessure
Welke positie heb je altijd gevoetbald ?

In de jeugd rechtsback ,zelfs een jaar spits, maar vanaf A Regionaal voorstopper. Op deze positie heb ik in de senioren ook altijd gespeeld.
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

Mijn opa speelde bij DFC en in die tijd was het normaal dat je dan ook bij dezelfde club ging spelen. Helaas heeft mijn opa mij nooit zien spelen , hij is namelijk overleden toen ik vijf jaar was.
Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?

Er zijn natuurlijk heel veel trainers en spelers die ik kan herinneren. Trainers in de jeugd waren trainers als Martin van Eijk , Geug Leydsman en Cees van der Suijs. Legendarisch was ook op de fiets achter Joop Rittel aan. In de senioren waren de trainers oa Cees van der Sluijs, Jan Busink en Eddy Treytel. Daarnaast zijn er nog veel meer trainers maar dat is teveel om op te noemen. De spelers zijn er natuurlijk ontzettend veel ,maar in de jeugd heb ik veel samen gespeeld met Wilco de Bruijn , Duco Bolte, Eddy Nelemans, Arie Delmotte, Fred Bijl , Ruud Boer, Ruud Leijten, Michel de Man, Andre Vlaanderen enzovoort enzovoort. Daarna in de senioren Gerard Bos , Cees de Vries, Arie Evers, Ad Stam, Hans Koster,Geug Leendertse, Ruud Hendriks, Patrick Mijnhard Verschoor , Cees van de Klooster, Arnold Versteeg , Gerard Fransen later pablo Rubio Misha van Loon ,Michel van Haaren en hier kan nog wel even mee doorgaan. Met name de spelers met eerste namen was geweldig we werden een aantal keren snel achter elkaar kampioen in speelden uiteindelijk in de eerste klasse. Wat een geweldig elftal was dat
Heb je nog wel eens contact met oud teamgenoten ?

Tegenwoordig kom ik niet veel meer op DFC, maar ik zit wel in de visploeg waarin bijvoorbeeld Dick Fransen , Cees van de Klooster, Jack Bakker, Hans Boogert, Jan Pluymert, Robert Langevoort en nog een aantal anderen. Daarnaast spreek ik ook Bert Huybens, ook visploeg, nogal eens. En op zondagmorgen mag ik wel eens golfen met Pieter Nederlof.

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?

Van de jeugd van herinner ik mij de Paaskampen nog goed, ook de winterspelen waren een groot festijn. In de senioren waren uiteraard de kampioenschappen geweldig ervaringen en iets wat mij altijd bij is gebleven was het Twenthe Ros tournooi, Ook waren de carnavalsavonden onvergetelijk in die tijd

Doe je nu nog wat in de voetballerij ?

In de voetballerij doe ik eigenlijk niets meer, de tijd die je daarvoor aan voetbal besteedde wordt vanzelf ingevuld door andere dingen
Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?

Het meeste van DFC hoor ik meestal op de visavonden voor de rest kom ik er eigenlijk nooit meer. Toevallig ben ik wel afgelopen keer op de nieuwjaarsreceptie geweest , dat was best gezellig.
Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?

Ik kwam pas geleden Misha van Loon tegen, eigenlijk ben ik wel nieuwsgierig naar hem.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com