Gelijkspel DFC JO13-1 – EBOH JO13-1

4 december 2016 1187x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gelijkspel DFC JO13-1 – EBOH JO13-1

Samen met een aantal andere ouders staan we wekelijks langs de lijn om onze mannen aan te moedigen. Met veel plezier want ze kunnen een lekker balletje trappen, werken hard en weten er veelal mooie wedstrijden van te maken. Soms is er winst, soms verlies maar zolang we zien dat het met de inzet wel goed zit hoor je van ons geen wanklanken. Zaterdag hoorde ik af te toe toch wel een zucht om me heen en hadden we het gevoel de spelers extra aan te moeten moedigen. Want het ging deze keer niet helemaal van zelf. Gelukkig waren er de trainers die de mannen door de wedstrijd heen geholpen hebben en zagen we dat het in de 2e helft beter ging. Dus stiekem waren we al blij met een gelijkspel :-).
In de eerste helft kwamen we al snel achter te staan en dat helpt veelal niet voor de juiste moraal. De schouders gingen zichtbaar hangen. Gelukkig wisten de spelers een kans te creëren waaruit Noah kon scoren. Er was wat gedoe over het doelpunt. Wel of geen buitenspel maar de scheidsrechter was duidelijk: doelpunt! Dus met een gelijke stand de rust in en zo is het gebleven. EBOH had nog wat kansen maar dan hebben we altijd nog Ensar die weer stond als een huis. Bijna werd het 2-1 toen Tom een kans kreeg maar helaas, het lukte niet om te scoren. Nog 1 wedstrijd mannen voor de winterstop. Succes en als ik een verzoek mag doen: iets meer pit aub zoals we van jullie gewend zijn 🙂

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com