DFC 3 langs Papendrecht

13 december 2016 1411x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 langs Papendrecht

Afgelopen zaterdag (10 december) speelde DFC 3 de laatste competitiewedstrijd van 2016 in en tegen Papendrecht.

DFC begon aanvallend aan het duel. De formatie was omgezet naar 433. DFC zette vol druk naar voren en in het eerste half uur leek het duel al gespeeld. De in de spits opgestelde Melvin Zimmerman wist 3 maal het net te vinden en ook Cliften Sewpersad pikte zijn goaltje mee.

Na de 4-0 zakte DFC wat terug en wist Papendrecht er voor rust nog 2-4 van te maken. Na de rust werd het al snel 4-4 en was een goede redding van de DFC goalie noodzakelijk om niet op achterstand te komen. Het is niet voor het eerst dit seizoen dat DFC een ruime voorsprong gemakkelijk weggeeft.

Via een gelukkig vrije trap van Robin Ramesar kwam DFC toch op een 5-4 voorsprong.

Goalgetter Melvin Zimmerman besliste, met zijn 4e treffer van de dag, het duel, 4-6.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com