Wie zoet is krijg lekkers….

27 november 2016 741x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wie zoet is krijg lekkers….
Wie zoet is krijg lekkers….

Afgelopen week was er een mysterie op het DFC veld , want er stonden allemaal schoenen in de kantine. Maar het vreemde was dat er geen enkel paar stond , alleen maar linkerschoenen. En ze stonden ook nog eens netjes in een rij bij een soort van open haard. Wat was dit nou weer ??

De dames van het jeugdbestuur wisten ook niet wat dit betekende en schakelde de enige juiste persoon in , voetbal piet.

En voetbal piet wist het gelukkig wel. Want die schoenen waren van de jongste DFC leden , de JO7 en kabouters. Sinterklaas had al gezegd dat ze ook bij DFC hun schoen mochten zetten en dat hebben zij ook gedaan. En afgelopen zaterdag kwamen de kinderen na hun wedstrijd en training terug bij hun schoen , en de pieten hadden er iets lekkers in gedaan.

Volgende week zaterdag kom Sinterklaas en de pieten , samen met de pietenband , weer terug bij DFC voor een geweldig feest.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com