Prins installatie Nar Veure

28 november 2016 1627x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Prins installatie Nar Veure
Prins installatie Nar Veure

Op 26 november om 22.45 uur was het dan eindelijk zover . De entree van stadscarnavals vereniging De Merwekrabbers was het sein dat de officiele installatie van Prins Krommediek en zijn gevolg kon beginnen. Grote vraag voor alle aanwezigen was of er dit jaar nieuwe gezichten in de hofhouding zouden zitten of dat Prins Krommediek de 22e wederom tevoorschijn zou komen met zijn gevolg.

Daar het motto van Nar veure dit jaar “Fiesta Mexicana” is was de Nar veure burcht aangekleedt met allerlei typisch Mexicaanse attributen zoals cactussen , spaanse pepers, Sugar skulls enz.

De zaal werd al snel in de juiste Mexicaanse sferen gebracht met de opkomst van de opper voor het nieuwe seizoen. Tot veler verrassing kwam als praatpaal voor het seizoen 2016/2017 niemand minder dan raadslid , muzikant , alleskunner Bas Bruinsma tevoorschijn.

Vervolgens was het de beurt aan de raad van elf en daar waren de nodige nieuwe gezichten te zien waarbij direct opviel dat het DFC gehalte dit jaar heel hoog is in deze groep.

Hierna was het tijd om de hofdames naar binnen te halen . Ook hier 2 nieuwe gezichten t.o.v. vorig jaar . De nieuwe hofdames die van alle (super)markten thuis zijn zijn Michelle Korteweg en Rechella de Zeeuw.

En dan het moment supreme . Wie o wie zou er tevoorschijn komen als Prins Krommediek. Verkleedt als spaanse peper kwam hij tevoorschijn . Aan de lichaamshouding was te zien dat het in ieder geval een nieuwe prins zou zijn wat er voor zorgde dat er een totaal nieuw kwartet op het podium stond . Prins Krommediek de 23e is niemand minder dan brandweerman en voormalig raadslid Eugene Heugens.

Na de officiele plichtplegingen onder de muzikale klanten van hofkapel Bar Gebeure werd er tot de late uurtjes een groot fiesta van gemaakt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com