Hardwerkend JO13-01 verliest tegen koploper

8 november 2016 1083x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hardwerkend JO13-01 verliest tegen koploper

Tijdens de vorige wedstrijd uit bij EBOH moest ons elftal het afleggen tegen een beter spelend EBOH. Blijkbaar hebben de trainers de spelers goed weten te resetten want zaterdag gingen ze er met volle kracht tegen aan! Dat het een pittige pot zou worden was bekend, JO13-01 speelde tegen de koploper Nieuw-Lekkerland die tot nu alles gewonnen heeft. Qua opstelling hadden we een wijziging, mede door de afwezigheid van de geblesseerde Tom. Zo was Youri nu centraal verdedigende middenvelder, Alexandre centraal aanvallende middenvelder en stond Jeremy in de spits.
In de eerste helft wist DFC zich goed te weren. Helaas viel na 20 minuten het 1ste tegendoelpunt. In de 2e helft kreeg DFC een penalty tegen waarbij het overigens de vraag is of dit terecht was maar goed, daar koop je niets voor… 2-0. Noah kon er net voor tijd nog 2-1 van maken door vanuit de corner te scoren. Jammer dat DFC de wedstrijd heeft verloren, de spelers hebben goed voetbal laten zien! Wie weet wat de thuiswedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland brengt!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com