Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Fantastische wedstrijd door DFC JO15-2
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Fantastische wedstrijd door DFC JO15-2

12 november 2016 1212x bekeken, 1 reactie »

12 november 2016 DFC JO15-2 – Sliedrecht JO15-4

Vandaag koploper DFC tegen het op de 5e plek staande Sliedrecht, dat vorige week tegen de eerste nederlaag aanliep. De verwachting is dat deze ploeg een flinke uitdaging kan zijn voor DFC.

Als gebruikelijk is DFC goed bij de pinken bij de start van de wedstrijd. Dat blijkt al na twee minuten, als de snelle Andrej ruimte achter de verdediging vindt en de score opent: 1-0. JO15-2 zit direct goed in de wedstrijd, en nog geen twee minuten later laat middenvelder Julian zien waar hij toe in staat is: in het strafschopgebied stuurt hij enkele verdedigers het bos in, waarna Luca tegen de halfhoge voorzet aan loopt: 2-0. Sliedrecht wordt totaal overrompelt en loopt zonder ideeën achter de bal aan. Bij DFC lukt vandaag nagenoeg alles, prachtige combinaties zijn er te zien, tiki-takki voetbal en persoonlijke hoogstandjes maken het ook voor de neutrale toeschouwer een heerlijke voetbalwedstrijd. Een voorbeeld hiervan is de een-twee tussen spits Julian en Andrej, die door eerstgenoemde bekroond wordt met de 3-0 stand. Als Andrej na zo’n 20 minuten spelen zich vrij kapt, scoort hij zijn tweede: 4-0 DFC!

Slotstuk van de eerste helft is een vrije trap van Nick die mooi achter de verdediging van Sliedrecht valt. Daar controleert middenvelder Julian de bal goed, en tekent hij voor zijn eerste van dit seizoen. 5-0 bij rust, dan zit je op rozen zoals dat zo mooi heet. Overigens volkomen terecht, na de beste helft van dit seizoen.

De tweede helft laat het zelfde beeld zien als Max en Redwan in de ploeg komen. Job is dan helaas uitgevallen met een knieblessure. Het middenveld is volledig in het bezit van Luca en Julian en het spel blijft oogstrelend. Bij een voorzet door Luca vanaf rechts komt Julian goed voor zijn man en scoort zijn tweede (nu een kopbal), DFC’s zesde. Tussendoor is er tijd voor de eretreffer van Sliedrecht. Als Redwan het op zijn heupen krijgt en tot in het strafschopgebied doordringt, is hij niet zelfzuchtig en speelt naar Marwan. Deze is vandaag erg balvast, maar krijgt geen kans om te schieten. Een tikje opzij naar middenvelder Julian is voldoende voor de 7-1 (hattrick!). Anouar zorgt voor de eindstand door sterk de bal voor de verdediger af te schermen en in de hoek te schieten.

8-1, een mooie score voor het doelsaldo. Maar wat vandaag zichtbaar was is veel waardevoller: een team waarin de spelers voor elkaar door het vuur gaan en veel plezier hebben (getuige het ‘ombowlen’ door Redwan van vijf spelers na de 7-1). Bovenal heeft het team erg mooi voetbal in zich. Grote complimenten voor wat zonder twijfel de beste prestatie tot nog toe is geweest.

Vervolg is op 26 november, als bij en tegen medekoploper GJS gespeeld wordt, een absolute topper in deze klasse.

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 13 november 2016 om 22:31 -

    Gefeliciteerd jongens!! 8-1 wat een uitslag..TOP !!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com