Eerste verlies partij voor DFC4 dit seizoen

2 november 2016 1085x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eerste verlies partij voor DFC4 dit seizoen

Afgelopen zaterdag 29 oktober stond de uitwedstrijd bij rijsoord 11 op het programma. Om 14.30 uur was de aftrap.
Vanaf de aftrap was al duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Niet zo zeer de kwaliteit van de tegenstander, maar eerder de instelling van de scheidsrechter.
Nadat in de 5e minuut de keeper van Rijsoord alle moeite had met een vrijetrap van Randy, besloot de scheidsrechter de wedstrijd te verzieken. Na een kwartier voetballen kreeg Daryll een flinke duw in de rug. zijn opmerking “scheids !!”leverde meteen geel op. 5 minuten later was het Kevin die geel kreeg wegens opmerkingen. Deze kaart werd na een gesprek tussen scheids en aanvoerder Patrick teruggedraaid.
bij een duel tussen de spits en Kevin ( buiten de 16) ging de spits in de 16 liggen en trok Kevin mee. De scheidsechter besloot een penalty te geven. Keeper Murat zorgde dat Rijsoord  niet kon genieten van het cadeautje. In een duel waarbij een speler met de noppen recht in de zij van Kevin kwam, gaf de scheids een overtreding aan Rijsoord ??? Kevin kon hierna ook niet verder spelen. ruststand bleef op 0-0
snel in de 2e helft roeide rijsoord een bal naar voren. een speler van Rijsoord ontving de bal in buitenspel positie, waarop de scheids niet reageerde op het vlaggen van de grensrechter ( Alfons). Deze speler nam de bal ook nog mee met zijn hand, wat de scheids ook niet bestrafte na het wederom vlaggen. Uit deze actie wist rijsoord ook te scoren. 1-0. meteen erna werd bij een handsbal van rijsoord in de 16 meter werd een vrijetrap gegeven 3 meter buiten de 16. Na de 1-0 zijn de spelers van rijsoord niet meer over de middellijn gekomen. DFC kreeg wel genoeg kansen maar die gingen er ook niet in waardoor er een eindstand van 1-0 op papier kwam.
Wat nog aparter was waren de opmerkingen van de Rijsoord spelers na de wedstrijd naar ons toekwamen met excuses voor de scheidsrechter. Ook werd gezegd dat ze ook nog 30 euro per wedstrijd betaalde aan de scheidsrechter !!!
maar goed de verloren partij staat er. Op naar de volgende wedstrijd
Zaterdag a.s. spelen de Friends wederom een uitwedstrijd, ditmaal bij Nieuw Lekkerland

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com